Συνεχίζονται τα μαχαιρώματα.. Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ απαντά στον Κυριακο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20150130104838

Τι είπε ο Σάκη Ιωαννίδης στην Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας
• Ξεκίνησε την εισήγησή του λέγοντας πως η Νέα Δημοκρατία παρουσίασε αύξηση 4 ποσοστιαίων μονάδων στο ηλικιακό κοινό 18-34 σε σχέση με το 2012.
• Στο ηλιακό κοινό 18-34 η Νέα Δημοκρατία σημείωσε τη δεύτερη καλύτερή της επίδοση.
• Τόνισε ότι η ΟΝΝΕΔ είχε δυναμική παρουσία στον προεκλογικό αγώνα με σημαντική παρουσία σε όλες τις προεκλογικές συγκεντρώσεις καθώς και στην εκλογική διαδικασία.
• Ο Σάκης Ιωαννίδης χαρακτήρισε καθαρή την ήττα της Νέας Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα είπε πώς “Ασχέτως από τις αστοχίες που πάντα υπάρχουν σε μια κυβερνητική πολιτική, είναι αλήθεια πως το πλούσιο αυτό κυβερνητικό έργο δεν επικοινωνήθηκε επαρκώς. Ακόμα, τόνισε πως δεν επικοινωνήθηκε επαρκώς το αναπτυξιακό μας πρόγραμμα της επόμενης τετραετίας και ο οδικός χάρτης μείωσης της φορολογίας. Αντιθέτως, έγινε εκτενέστερη χρήση από όσο θα χρειαζόταν, της στρατηγικής του φόβου που περιέγραφε το τι θα συμβεί σε περίπτωση που εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, στρατηγική που από ένα σημείο και μετά λειτούργησε αρνητικά για τη ΝΔ. »
• Επιπλέον, σχετικά με την συμπεριφορά πρωη κυβερνητικών στελεχών, είπε συγκεκριμένα: “Τι άλλο από αστοχία είναι να ακούν οι πολίτες Υπουργό της Κυβέρνησης να δηλώσνει υπερήφανος για τις πολιτικές περικοπών και να διεκδικεί την πατρότητα αυτών”. “Πόσο καλό μας έκαναν οι δημόσιες δηλώσεις στα ΜΜΕ σε ύφος δε θέλω να μου κλέψει τη δόξα ο Τόμσεν”.
• Παράλληλα, αναφερόμενος στην περίοδο της συγκυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με το ΠΑΣΟΚ, ανέφερε πως «Πολλοί θεώρησαν ότι η οικονομική πολιτική της υπερφορολόγησης που ακολουθήθηκε, κυρίως την περίοδο όπου επικεφαλής του οικονομικού επιτελείου ήταν ο Γιάννης Στουρνάρας, δεν ταιριάζει στην μεγάλη φιλελεύθερη Κεντροδεξιά παράταξη που έχει ως απαράβατη αρχή, την προστασία της ατομικής περιουσίας, της ιδιοκτησίας και η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.»
• Υπογράμμισε πως η Νέα Δημοκρατία εκπροσωπεί την παράταξη που παραδοσιακά αφουγκράζεται και επιλύει προβλήματα της κοινωνίας, ασκώντας σωστή και αποτελεσματική κοινωνική πολιτική. Η πολιτική της υπερφορολόγησης που ακολουθήθηκε από το οικονομικό επιτελείο λοιπόν, δεν συνάδει με τις αρχές και τις αξίες μιας παράταξης που βρίσκεται από τη φύση της κοντά στους πολίτες.
• Κλείνοντας την τοποθέτησή του, ο Σάκης Ιωαννίδης ανέφερε πως θα συγκλιθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες τα όργανα της ΟΝΝΕΔ ζητώντας παράλληλα να πράξει το ίδιο η Νέα Δημοκρατία.
• Πιστεύει πως χρειάζεται να γίνει ανασυγκρότηση της Παράταξης και να δοθεί και πάλι σαφές ιδεολογικό στίγμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ