Η «Μουσουλμανική Αδελφότητα» της Αιγύπτου καλεί τους οπαδούς της να δολοφονήσουν τον Σίσι!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

αδε«Θεάρεστη πράξη η δολοφονία του Σίσι που θα ανταμειφθεί από τον αλλάχ» διαμηνύουν από το τηλεοπτικό κανάλι της ισλαμικής οργάνωσης που εκπέμπει και πάλι από την… Τουρκία!

Μετά την επίσκεψη μελών της «Μουσουλμανικής Αδελφότητας» στο Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες για την ανατροπή του Αιγύπτιου Προέδρου Σίσι, ο οποίος επειδή δεν είναι ισλαμοφασίστας δεν τυγχάνει και της εκτίμησης της κυβέρνησης Ομπάμα, τώρα οι θρησκευτικοί ταγοί της τρομοκρατικής οργάνωσης καλούν τους οπαδούς τους να δολοφονήσουν τον Πρόεδρο της χώρας!
sisi-tv
Σε εκπομπή του τηλεοπτικού καναλιού που διατηρεί η «Μουσουλμανική Αδελφότητα» της Αιγύπτου και εκπέμπει από την Τουρκία, μουσουλμάνοι κληρικοί και σχολιαστές κάλεσαν τους πιστούς και ακολούθους της οργάνωσης να δολοφονήσουν τον Πρόεδρο της Αιγύπτου, Σίσι, καθώς και τους δημοσιογράφους που τον υποστηρίζουν. Ο ιμάμης Salama Abd Al-Qawi διαμήνυσε χαρακτηριστικά προς τους εξτρεμιστές υποστηρικτές της Αδελφότητας που παρακολουθούν τις κατηχήσεις του μέσω των τηλεοπτικών δεκτών τους, ότι όποιος σκοτώσει τον Πρόεδρο Σίσι θα κάνει μια θεάρεστη πράξη, ενώ ο ιμάμης Wagdi Ghoneim δήλωσε: «Όποιος μας φέρει το κεφάλι ενός από αυτούς τους σκύλους, θα ανταμειφθεί από τον αλλάχ».

Παράλληλα, ο σχολιαστής της εκπομπής, Muhammad Awadh είπε με την σειρά του κατά την διάρκεια της εκπομπής ότι η τιμωρία για τους δημοσιογράφους που στηρίζουν τον Σίσι είναι ο θάνατος, αφού συμμετείχαν παντοιοτρόπως στην ανατροπή του καθεστώτος της Αδελφότητας και οι πράξεις τους αποτελούν κινήσεις αποστασίας που τιμωρείται μόνο με θάνατο, όπως ορίζει και το κοράνι.

Hellasforce

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ