Εμφανίσθηκε νέα ισλαμική τρομοκρατική ομάδα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΙΣΤρομοκρατική ομάδα που αυτοπροσδιορίζεται ως «Ισλαμικό Κράτος» ανακοίνωσε ότι διασπείρει τα στρατεύματά του κατά μήκος των ανατολικών συνόρων του Ιράν, σημειώνει το itar Tass.


Στην εξέλιξη αυτή, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Χοσεΐν Ζολφακάρι, ανακοίνωσε την Τετάρτη, ότι οι δυνάμεις ασφαλείας μελετούν την κατάσταση και αξιολογούν το επίπεδο της δυνητικής απειλής από τη νέα ομάδα.

«Η ομάδα που ονομάζεται «ισλαμικό κράτος» ανακοίνωσε την ύπαρξή της κατά μήκος των ανατολικών συνόρων μας μια μελετούμε τώρα, κατά πόσο είναι σχετική με το «Ισλαμικό Κράτος» του Ιράκ και της Συρίας, ανέφερε ο Ζολφακάρι στο πρακτορείο Fars.

Τους τελευταίους μήνες, το Ιράν ενισχύει ενεργά την προστασία των συνόρων του με το Αφγανιστάν και το Πακιστάν, όπου διεισδύουν συμμορίες και επιτίθενται σε φύλακες και σε πολίτες. Συγχρόνως διακινούν ναρκωτικά χρησιμοποιώντας το Ιράν ως σημείο διέλευσης για τις χώρες του Κόλπου και της Ευρώπης.

Το πρακτορείο Fars διευκρινίζει ότι στα ανατολικά σύνορα του Ιράν έχει τεθεί ένας νέος εξοπλισμός επιτήρησης, με την κατασκευή νέων δρόμων και συνόρων.

Τις μονάδες των συνοριοφυλάκων των Φρουρών της Επανάστασης, ενισχύουν παραστρατιωτικές ομάδες, σημειώνει το δημοσίευμα.ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ