Πίσω στο μεροκάμματο και τη βιοπάλη Τι δουλειά κάνει σήμερα ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πίσω στο μεροκάμματο και τη βιοπάλη Τι δουλειά κάνει σήμερα ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου!


Ανοιξε προφίλ στο Linkedin και δηλώνει ότι είναι ο ιδρυτής και ο επικεφαλής της εταιρείας GSP Advisory εδώ και περίπου δύο χρόνια. Για την ακρίβεια, εδώ και έναν χρόνο και δέκα μήνες.
Σύμφωνα με την περιγραφή που κάνει ο ίδιος στο προφίλ του, η εταιρεία του παρέχει συμβουλές σε ιδιωτικές εταιρείες, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και think tanks σε πολιτικά και οικονομικά θέματα. Επίσης, προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε διεθνείς πελάτες για αξιολόγηση των επενδυτικών τους σχεδίων.

Στο προφίλ του στο Linkedin, ο κ. Παπακωνσταντίνου αναφέρει όλη την προϋπηρεσία του στην πολιτική του διαδρομή: Από υπεύθυνος οικονομικών του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής, μέχρι ευρωβουλευτής και από «τσάρος» της Οικονομίας ως υπουργός Οικονομικών, μέχρι υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Παραθέτει, φυσικά, το πλούσιο βιογραφικό των σπουδών του: Το διδακτορικό και το bachelor από το φημισμένο LSE, το μάστερ από το New York College.
Αναφέρει ότι ομιλεί άπταιστα αγγλικά (ως μητρική γλώσσα), γαλλικά και ελληνικά, ενώ στα ενδιαφέροντά του συγκαταλέγονται τα κοινωνικά δικαιώματα, η οικονομική ενδυνάμωση, το περιβάλλον, η πολιτική, η επιστήμη και η τεχνολογία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπακωνσταντίνου, που μοιράζεται τον χρόνο του μεταξύ Αθήνας και του εξοχικού του στη Σέριφο, σκέπτεται σοβαρά να μετοικήσει στο εξωτερικό, από το επόμενο έτος, μόλις αποφοιτήσει από το λύκειο ο γιος του, καθώς τα περιθώρια στην Ελλάδα έχουν στενέψει για τον ίδιο επαγγελματικά, λόγω της ενασχόλησής του με την πολιτική και τα όσα προέκυψαν από αυτή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ