Το Τούρκικο Υ/Β Dolunay (S-352) στο Αιγαίο και τα …Φαντάσματα της Ενημέρωσης! (video)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20160311084510
Dolunay_(S-352)Δημόσια καταγγελία των κατοίκων της Πάρου αναφέρει ότι πριν μέρες εντόπισαν ένα Τουρκικό υποβρύχιο κοντά στο νησί τους και συγκεκριμένα στην Αντίπαρο το οποίο μάλιστα αναδύθηκε! Είχε δε την τουρκική σημαία, ενώ το πλήρωμα ανέβηκε στο κατάστρωμα και παρατηρούσε με τα κιάλια!
Η Καταγγελία που βγήκε στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής τηλεφωνικά. Μόνο που αν ο διάβολος κρύβεται στη λεπτομέρειες το video ανέβηκε την 4 Μαρτίου του 2016 και η εκπομπή έγινε την προηγούμενη ημέρα και ο κάτοικος που το καταγγέλλει κάνει λόγο για μερικές ημέρες πριν !Exercise Dynamic Manta 15
Η αλήθεια τώρα είναι απλή και έχει ώς εξής : Προφανώς πρόκειται για το Τούρκικο Υποβρύχιο Υ/Β Dolunay (S-352) συμμετείχε στην άσκηση Dynamic Manta 2016 που πραγματοποιήθηκε στη Μεσόγειο Θάλασσα και στην Ιταλία και που το έχουμε αναρτήσει εδώ !
20160311084514
Το Υποβρύχιο έπλεε στα διεθνή ύδατα και ήταν εν αναδύσει όπως ακριβώς προβλέπεται …Είχε καταθέσει το σχέδιο πλεύσης …Λογικό είναι ένα τηλεοπτικός Σταθμός να μην γνωρίζει τα σχετικά αλλά όχι και εξειδικευμένα SITE της Στρατιωτικής πληροφόρησης !!
Η συνέχεια εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ