Με τεχνασματα προσπαθουν να κερδισουν χρονο στο MEGA #rip_mega

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Επιτείνεται η αγωνία για το μέλλον του Mega, ενώ κρίσιμος θα είναι ο επόμενος μήνας. Μετά την άγονη διαδικασία για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 15,1 εκατομμυρίων ευρώ, οι μέτοχοι του καναλιού ανακοίνωσαν ότι θα προχωρήσουν σε νέα ανακεφαλαιοποίηση, με εκκίνηση σε περίπου ένα μήνα από σήμερα.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η Τηλέτυπος ΑΕ γνωστοποιεί ότι θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των μετόχων στις 7 Απριλίου με θέμα νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σύγκληση εκτάκτου Γενικής Συνελεύσεως
Η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. ενηµερώνει το επενδυτικό κοινό ότι το ∆ιοικητικό της Συµβούλιο αποφάσισε τη σύγκληση εκτάκτου Γενικής Συνελεύσεως των µετόχων την Πέµπτη 7.4.2016 µε θέµατα ηµερησίας διατάξεως µεταξύ άλλων – την αύξηση του µετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας µε καταβολή µετρητών και έκδοση νέων κοινών ονοµαστικών µετοχών. – την τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της Εταιρείας».
Παράλληλα, ανακοίνωσε την παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου Νικόλαου Πεφάνη, θέμα το οποίο θα αντιμετωπιστεί σε προσεχή συνεδρίαση του ΔΣ. Μένει να δούμε αν οι πιστώτριες τράπεζες θα κάνουν δεκτή την πρόταση των μετόχων δίνοντας νέα παράταση ή αν αναλάβουν τον έλεγχο του καναλιού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι την 11.3.2016 υπέβαλε την παραίτησή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Νικόλας Πεφάνης. Το Διοικητικό της Συμβούλιο θα επιληφθεί του θέματος αυτού σε επικείμενη συνεδρίασή του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ