Οι παλιές αμαρτίες ρίχνουν πανήψηλες, (πολιτικές) σκιές.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20160312071732ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΠΡΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟ ΣΤΟΛΟ, ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.
Ο ΣΚΑΪ έχει πρωταγωνιστήσει στην δημιουργία πολιτικών μορφωμάτων με στόχο την στήριξη της διαπλοκής και της διαφθοράς. Αυτό αποτελεί επίσημη θέση του σταθμό και μπορεί να εξηγηθεί με μία ματιά στην μετοχική σύνθεση του σταθμού όπου ακόμα φιγουράρουν δύο καταζητούμενοι μεγαλοαπατεώνες που ζημίωσαν το δημόσιο κατά 1,2 δις.
Και όμως, η πολιτεία έχει επιτρέψει σε αυτό το μόρφωμα να λειτουργεί απερίσπαστα και να παράγει εκ νέου πολιτικά μορφώματα για την στήριξη του μαύρου μετώπου. Ποιός θα ξεχάσει τις κορώνες του ΣΚΑΪ για την στήριξη του Σαμαρά από την Χρυσή Αυγή; Έπειτα το πανελλήνιο έμαθε ότι υπήρχε άμεση συνεννόηση και στηριξη των “βρώμικων” αποφάσεων της κυβερνησης Σαμαρά από την Χρυσή Αυγή (ΑΤΕ, λιστα Λαγκαρντ, εφοπλιστές) εώς ότου τα έσπασαν μετά την δολοφονία Φύσσα.
20160312071739
Ο ΣΚΑΪ δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα. Έβαλε μπρος τα μορφώματα του Ποταμιού και του Λεβέντη, με εργαλείο και τις δημοσκοπικές απάτες του Πανεπιστημίου Μακεδονία. Έπαιξε τα ρέστα του για να αποτρέψει την εκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου με λαγό το Ποτάμι και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίον είχε διαβεβαιώσει όπως γράφαμε από τον Φεβρουάριο του 2015 ότι θα γινόταν επόμενος αρχηγός της ΝΔ! Όπερ και εγένετο!
Τώρα σειρά έχει το μόρφωμα της κυρίας Κωνσταντοπούλου. Σε μία συνεντευξη που θα ζήλευε ακόμα και ο Σαμαράς στη ΝΕΡΙΤ με τον Παπαχελά σε ρόλο κονφερασιέ. Και μία Κωνσταντοπούλου να υβρίζει τον Προκόπη Παυλόπουλο που αποτελεί μόνιμο στόχο της διαπλοκής αποκαλώντας τον “ανδρείκελο”. Ποιά; Το ανδρείκελο του Σόιμπλε, στον σταθμό – γραφείο τύπου του Σόιμπλε.
Το ότι η Κωνσταντοπούλου φορώντας αντιστασιακή προβιά υπηρέτησε πιστά το σχέδιο Σόιμπλε, όπως ο Παπανδρέου και ο ΣΚΑΪ για χρεωκοπία της Ελλάδας εντός βρετανικού δικαίου, είναι γνωστό. Δεν αρκούσε όμως μόνον αυτό για να πάρει το χρίσμα από το “συγκρότημα”·
Αντίθετα, οι σχέσεις του συγκροτήματος με τον κύριο Νίκο Κωνσταντόπουλο είναι παλιές και σφυρηλατημένες σε σκοτεινές ατραπούς.
20160312071741
20160312071743
Άλλωστε το δικηγορικό γραφείο Κωνσταντόπουλου είχε ενεργό ρόλο στην υπεράσπιση των μετόχων του συγκροτήματος για το Ασπρονήσι και για τον Ρουμάνικο στόλο. Μεσοτοιχία φυσικά με τους θρυλικούς υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και τον Αλαφούζο στο άλλο δωμάτιο, μήπως και τον πουλήσουν.
Αφού τότε τα εγχειρήματα πέτυχαν, λογικό είναι και για την υπεράσπιση των συμφεροντων της διαπλοκής να επιλέξουν πάλι μία Κωνσταντοπούλου, ως πολιτικό δεκανίκι ανόδου του Μητσοτάκη στην εξουσία.
Οι παλιές αμαρτίες άλλωστε ρίχνουν μεγάλες σκιές.

Φωτογραφίες δημοσιευμάτων και πληροφοριες από την Φιλονόη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ