Ο Μακαβαίος Μύθοι του Αισώπου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια φορά και ένα καιρό ήταν ένας Μακαβαιος. Όλοι των κορόιδευαν. Μάλιστα βάλανε και μια ξανθιά παρουσιάστρια Πριγκηπέσα να του κάνει τα γλυκά ματάκια. Όλο το σύστημα και Ο ΜEGAS ΓΑΤΟΣ ήθελε μαζί με την Νέα Δημαγωγία και τα σταγονίδια τους μαζί με όλους τους LIBERALS (αριστερούς των Ισλαμιστών) και τους Ισλαμιστές της Υφηλίου στην Μέση Γη να τον Διαλύσουν.
Το ξεφτίλισαν η Ανώτερη Πνευματική Ηγεσία τον είπε αντίχριστο σχιζοφρενή πήγαν και δημιούργησαν μαζί με άλλους MEGALOYS πρόβλημα με τους Συγγενείς του στο Σπίτι τον υπέσκαψαν το ξεφτίλισαν μπροστά σε άλλους Μακαβαιους. Τον πολεμούσαν σε σώμα ψυχή καρδιά. Του έβαλαν «ειδικούς» δικαστές τον κατήγγελλαν ότι είναι παράφρονας τον ξεφτίλισαν.
Αλλά ο Μακαβαιος παράδοξος με όλο τον πόλεμο που του έκαναν προσευχόταν και έπαιρνε μια δύναμη αστείρευτη μέσα του ένα φως. Ο Μακαβαιος τους έβριζε όλους τους έλεγε ότι όλα αυτά είναι άδικα. Η εκκλησία πήγε να κλέψει το βιος των χωρικών και μια λιμνουλα η οποια τελικά ανηκη στην ζώνη νατουρα και δεν την δικαιούται κανενας. Η Κυβερνήσεις εξαθλίωναν τον λαό. Ο κόσμος ήταν στο χάος.
Για όλα έφταιγε ο Μακαβαιος. Για το χάος Της Μέσης Γης με τον πόλεμο μεταξύ των Σαδουραβιτων και των Περσών. Για τον πόλεμο του πανχαλιφατου για το Χάος στην Υπερδύναμη. Για την Προπαγάνδα των Ρως.
Μέχρι που ο Ων πείρε την απόφαση να τον δικαίωση μπροστά σε όλους. Τον δικαίωσε πρώτα μπροστά από τους άλλους Μακαβαιους. Ο MEGAS Γάτος κινδυνεύει να πάει φυλακή και στην Μέση γη αναμενόταν η μεγάλη αντιπαράθεση.
Ο Μακαβαίος τελικά αφού δικαιώθηκε στον Ων μπροστά τότε αποφάσισε να καθαρίσει τον Κόπρο του Αυγεία. Πήρε στα χέρια του την κατάσταση και άρχισε πλέον να αντιστέκεται. Τελικά ο Μακαβαίος αν έφευγε για την γη του Ισαάκ θα Επερνέ εκδίκηση θα τους σκότωνε. Αλλά ο Ων δεν ήθελε να πάει στην γη του Ισαάκ. Τελικά ο Ων τον αντάμειψε με δουλεία καριέρα σπίτι φίλους και τον Έχρησε στην Σιών ως την Δύναμη του. Ως ποιος άλλος είναι όμοιος με τον Ων (Μιχαηλ)και οτι η δύναμη τους είναι ο Ων (Γαβριηλ).
Τελικά κατάλαβαν ΟΛΟΙ ότι δεν πρέπει να κοροϊδεύουν τους ανθρώπους του Ων και τότε μετάνιωσαν όλοι. Εκκλησία, Λάος, βασιλιάδες της οικουμένης ΟΛΟΙ προσκύνησαν τον ΩΝ.
Ο Μακαβαιος τελικά έζησε σε ένα αγρόκτημα με την γυναικά του.
Leon Izak

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ