Το brand name της ΝΔ: Άδωνις Γεωργιάδης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20160314125456Είναι αργά για δάκρυα κύριε Μητσοτάκη. Θα φέρεις πάντα την σφραγίδα Γεωργιάδη
Ο κύριος Μητσοτάκης θεωρεί ότι απευθύνεται σε χρυσόψαρα, ακόμα και όταν οι συνομιλητές του είναι ιστορικά στελέχη της ΝΔ. Θεωρεί ότι λησμόνησαν την προσφώνηση “Αστέρα μου” στον κύριο Γεωργιάδη τη νύχτα της εκλογής του και τον μετέπειτα “χορό των δακρύων” μαζί του. Παρωδία του Dancing with the stars δηλαδή.
Η “ενόχληση” λοιπόν που εκφράζει εσχάτως για τις παρεμβάσεις Γεωργιάδη, για να ξεπλυθεί στους ελάχιστους σοβαρούς συνομιλητές που του έχουν απομείνει, όπως και οι προσπάθειες του σιγά – σιγά να τον αποδομήσει απομακρύνοντας τον από τον ηγετικό πυρήνα, είναι κατόπιν εορτής.
20160314125459
Διότι οι εορταστικές στιγμές αγκαλιά με τον Γεωργιάδη και τον Μαντούβαλο θα είναι αυτές που θα σημαδέψουν την βραχύβια πορεία του δίπλα στον υβριστή του Κωνσταντίνου Καραμανλή, του Κώστα Καραμανλή, του Προκόπη Παυλόπουλου, αλλά ακόμα και του ιδίου και του Σαμαρά που τον περιμάζεψε.
Είναι όμως και ανέντιμο εκ μέρους σας, διότι η εκλογή σας φέρει την σφραγίδα Γεωργιάδη. Ανεξίτηλα, όσο δάκρυ και αν χύσετε για να ξεπλυθεί.
ΥΓ. Όσο για τον “παραλία”, τον τρίτο της παρέας, κάντε παράρτημα του συνεδρίου στην Μύκονο, μήπως και παρευρεθεί.
Αν και θα ηταν προτιμότερο να βάλετε τον Λουκιανό Κηλαηδόνη ως συνεδριάρχη, για να μαζέψετε και κόσμο. Θυμηθείτε την Βουλιαγμένη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ