Ο Νότης Σφακιανάκης σε ρόλο Ρεπούση ξεπλένει Τουρκία και Σόρος για την σφαγή στην Συρία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20160314103814ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΕΓΙΝΕ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟΥΣ ΡΩΜΙΟΙ, ΗΤΑΝ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ…
Δήλωσε λοιπόν ο κύριος Σφακιανάκης για τους Σύρους πρόσφυγες: “Δεν είναι πρόσφυγες! Είναι ριψάσπιδες. Δεν τους επιτέθηκε καμία άλλη χώρα, έφυγαν από την πατρίδα τους που έχει εμφύλιο πόλεμο»!
Δηλαδή ο κύριος Σφακιανάκης παίρνει το μέρος των άθλιων εξουσιαστών του πλανήτη που εξακολουθούν να ταΐζουν κουτόχορτο τις μάζες ότι στην Συρία “δεν τους επιτέθηκε καμμία ξένη χώρα”!! Δηλαδή ο Σφακιανάκης δεν εχει πάρει είδηση ότι η ISIS είναι οι τσέτες της Τουρκίας, ότι την σφαγή στην Συρία οργάνωσε και εκτελεί η Τουρκία με την βοήθεια του Κατάρ, της Σαουδικής Αραβίας και της Κλίντον.
20160314103818
Δεν έχει πάρει είδηση τους 100,000 αλλοδαπούς ισλαμοφασιστες που πέρασαν μέσω Τουρκίας, εξοπλίζονται και περιθαλπτονται από την Τουρκία, ενώ χιλιάδες εξ αυτών προέρχονται από την “πολιτισμένη Ευρώπη” που τους άφησε να πάνε να σφάξουν τον συριακό λαό. Ειδικά αυτοί οι ευρωπαίοι που σκουζουν περισσότερο κατά των προσφύγων είναι οι πρώτοι που άφησαν τουρκικα τζαμια εδω και δεκαετίες να προσυλητιζουν ευρωπαίους πολίτες που στην συνέχεια πηγαν να υπηρετήσουν την “μαμά Τουρκία”.
20160314103823Δεν έχει πάρει είδηση ότι το Ρωσικό αεροσκάφος δεν το έριξαν Νεφελίμ αλλά Τούρκοι. Δεν έχει πάρει ειδηση ότι οι Κούρδοι της Συρίας σφάζονται από τουρκικές δυνάμεις και τουρκμένους.
Όσο για τα περί “εμφυλίου”, προφανώς και ο κύριος Σφακιανάκης “αγνοεί” τον ρόλο του Σόρος και των ΜΚΟ του που χρησιμοποιήθηκαν για να ξεσηκώσουν τμήμα πολιτών κατά του Άσαντ, ώστε οι τουρκοι να προβούν στην γενοκτονια των Σύριων με “πολιτικό έρεισμα”.
Τέλος, δεν πρέπει να προκαλεί εντύπωση πως ο μόνιμος υβριστής της Ορθοδοξίας, ανελλήνιστος Σφακιανάκης, δεν βρίσκει ουτε μια κακιά κουβέντα για το Ισλάμ. Για τους διαχρονικούς εφιάλτες του Ελληνισμού άλλωστε, πάντα φταίνε οι “Ιουδαιοχριστιανοί”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ