Οσο εσυ βλέπεις «ελληνοπουλα» ή «προσφυγοπουλα» η Νεοφιλελευθερη Νεα Ταξη βλέπει μονο κρεάς στην κιμαδομηχανη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

refugeesGR-refugees- (3)Οσο εσυ βλέπεις «ελληνοπουλα» ή «προσφυγοπουλα» η Νεα Ταξη και οι Νεοφιλελευθεροι βλέπουν μονο κρεάς στην κιμαδομηχανη.
Τα Ελληνοπουλα και τα Προσφυγοπουλα ειναι στην ίδια μοιρα , αυριο θα είναι τα Ελληνοπουλα στην Ειδομενη να προσπαθουν να φυγουν (να πάνε που) και θα υπάρχουν κάποιο άλλοι Νεοφιλελε Νταβατζήδες να λένε ότι τα ελληνοπουλα-προσφυγοπουλα» θα τους φανε το ψωμι.
Ενας Ελληνας ή Ορθοδοξος το καταλαβαινει πολύ καλά αυτο, οι ρατσιστές αμφιβάλω αν ειναι Ελληνες (στο πνευμα) ή Ορθοδοξοι (στην αγάπη) και καταλαβαίνουν ποιος ειναι ο Ταξικος Εχθρος. Οι Τραπεζες και το Ιερατείο των Βρυξελλων…
Οι Μητσοτακηδες που μιλάνε για Ειδομένη είναι αυτοι που πριν 16 μήνες απολύσανε τους Γονεις των Ελληνόπουλων και τα Ελληνοπουλα λιποθυμούσαν στα Σχολεια και οι Σαμαραβενιζέλοι δεν κουνούσαν βλέφαρο, αντίθετα σου έλεγαν «Μαζί τα Φάγαμε»
Ενω τωρα η ίδια υποδομή που ταϊζει τα προσφυγόπουλα ξεκινησε απο το Πέραμα να ταϊζει και τα Ελληνοπουλα στα σχολεια. Αλλα αυτο δεν θα δεις στις ειδήσεις των 8

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ