Ύπατη Αρμοστεία για τους πρόσφυγες: Ανύπαρκτοι, νταραβεριτζήδες, ντροπή για την ανθρωπότητα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20160315124309ΥΠΑΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. Στις λάσπες της Ειδομένης βουλιάζει και η σφηκοφωλιά νταραβεριτζήδων ΜΚΟ που λειτουργεί με την αναίσχυντη κάλυψη των Ηνωμένων Εθνών. Κάτι σαν τα Ηνωμένα Βουστάσια των Αθηνών, αφού θεωρούν τους πολίτες βόδια.
Ολόκληρη “ύπατη αρμοστεία”, πραγματικά Ανύπαρκτη και Ανάρμοστη για την Ειδομένη όπου δεν υπάρχει ούτε εμπόλεμη κατάσταση, ουτε “εχθρικό κράτος” που να εμποδίζει την παρέμβαση της.
Εάν εδώ είναι Ανπαρκτη η Αρμοστεία, φανταστείτε τι γίνεται στην Αφρική, όπου τα πεδία των μαχών είναι τόσο διευρυμένα ώστε πραγματικά να μην υπάρχει άσυλο για οργάνωση δράσης.
Και αναρωτιέται κανείς, ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ που μαζεύει αυτή η σφηκοφωλιά. Προφανώς όπου πήγαιναν οι σακούλες με τα μαύρα δολάρια που έστελνε ο Παπανδρέου.
Και έχουν το θράσος να ζητούν δωρεές, την ώρα που ο Ελληνικός λαός δίνει το υστέρημα του, την ψυχή του, το γάλα των παιδιών του μέσα στην κόλαση της κρίσης για να βοηθήσει. Ενώ αυτοί οι κηφήνες από υπερατλαντικά μέγαρα είναι μια Ύπατη Απουσία για τους πρόσφυγες. Γεγονός που πρέπει και η Ελλάδα να διατυμπανίσει σε κάθε κατεύθυνση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ