Εγινε ακροδεξια παράγκα η ΝΔ του Μητσοτάκη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

venizelos-mitsotakis-aftodioikisinetakias
Ολα ξεκίνησαν με τον πραξικόπημα με το οποίο τοποθέτησε τον Μάκη Βορίδη (ειδικός στην υπεράσπιση βαρώνων της διαπλοκής εξ επαγγέλματος )  στην επιτροπή διαφάνειας όπως και με την καρατόμηση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ.
Το ανέκδοτο για την ιδεολογική συζήτηση, που ήταν προεκλογική (μπάρουφα) δεσμευση του Μητσοτάκη, αλλά και του αντιπροέδρου του Γεωργιάδη, μας τελειωσε. Οχι οτι θα μπορούσε να κάνει ιδεολογικη συζήτηση ενας πολιτικός του lifestyle με εναν πολιτική της trash tv
Ετσι Νέα ήθη(;) σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς εισάγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Νέα Δημοκρατία. Ο πρόεδρος της πρωην κεντροδεξιάς παράταξης, σε αντίθεση με όλους τους προκατόχους του που ήθελαν να έχουν δημοκρατικές δομές και ισορροπίες, δεν δείχνει τέτοια διάθεση. Οι λουμπεν ακροδεξιοί και νεοφιλελεύθεροι αντιπρόεδροι εξ ιδεολογίας δεν είναι και οι καλύτεροι συμβουλοι ως αναφορα τις δημοκρατικές διαδικασίες.
Το επόμενο συγκεντρωτικό βήμα είναι να περιορίσει τα μέλη των κομματικων οργάνων και την δημιουργία εγκάθετων επιτελικών που θα έχουν αποφασιστικό ρολο
Δεν ειναι τυχαιο ότι μέχρι σήμερα δεν έχει συγκαλέσει και ούτε προκειται κατά τα φαινόμενα, το άτυπο πολιτικο συμβούλιο που είχε συστήσει ο Α.Σαμαρας και ειχε διευρύνει ο Β.Μεϊμαράκης, ενώ έχει έτοιμο σχέδιο ωστε να μειωθούν τα μέλη της Πολιτικής επιτροπής του κόμματος.
Ολα τα παραπάνω σημαινουν οτι δεν υπάρχει θέση για μια μεγάλη Δεξια παράταξη, αλλά ένα νεοφιλελευθερο μορφωμα που θα συνεργαστεί πιο εύκολα με το επίσης νεοφιλελεύθερο σχημα που ετοιμάζει το Βαθυ ΠΑΣΟΚ.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ