Χρήστος Σπιρτζης: Τι έκανε στην Αίγυπτο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20160315104250
Είναι προφανές ότι ο σχεδιασμός Μαξίμου και η πρωτοφανής για τις ελληνικές συνήθειες συνεργασία του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη, φέρνει σημαντικά αποτελέσματα για τις ελληνικές δημόσιες και ιδιωτικές εταιρείες.
Την προώθηση της εξωστρέφειας έχει επιλέξει η Κυβέρνηση ως έναν από τους κύριους πυλώνες της πολιτικής της. Από ό,τι φαίνεται η επιλογή των Χωρών ούτε τυχαία είναι ούτε εξαντλείται στις συνήθεις διπλωματικές συναντήσεις, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Στο πλαίσιο αυτό και παρακολουθώντας τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων στην 3η του επίσκεψη στην Αίγυπτο μαθαίνουμε ότι συμφώνησε για πλήθος συνεργασιών δημόσιων Φορέων των δύο Χωρών και προετοιμάζει τις συνεργασίες ιδιωτικών εταιρειών στον χώρο των Υποδομών, των Τηλεπικοινωνιών και της Πληροφορικής.
Εντύπωση προκάλεσε η εκτός προγράμματος συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Αιγύπτου και τον Υπουργό Άμυνας.
Οι έως τώρα συμφωνίες περιλαμβάνουν την ίδρυση κοινής εταιρείας για την κατασκευή ηλεκτρονικού εξοπλισμού, τη συνεργασία στους τομείς του Τουρισμού, των Υποδομών για σιδηροδρομικά, οδικά, εγγειοβελτιωτικά και λιμενικά έργα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ