Πάνος Καμμένος: Αποκρύπτουν τεχνηέντως τα αποτελέσματα του σχεδίου ανάσχεσης των δουλεμπόρων στο Αιγαίο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 img 8582Μιλώντας στην έκθεση Exposec – Defenseworld ο υπουργός εθνικής άμυνας, Πάνος Καμμένος έδωσε την απάντηση στους διαχρονικούς συκοφάντες που έκαναν τα αδύνατα – δυνατά για να τορπιλίσουν την συμφωνία Ελλάδος – ΕΕ – ΝΑΤΟ για την ανάσχεση δράσης των δουλεμπόρων. 
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία λοιπόν, από 6000 παράνομες εισόδους ημερησίως, μετά την ενεργοποίηση της συμφωνίας σε πλήρη ανάπτυξη, οι ροές δεν υπερβαίνουν τα 50 – 80 άτομα την εβδομάδα! Μιλάμε για την απόλυτη επιτυχία ενός σχεδίου σε απολύτως αντίξοες συνθήκες που τορπιλιστηκε από τουρκους και ντόπιους “περίεργους”. 

Επιπλέον, όπως ανακοίνωσε ο ΥΕΘΑ, υπάρχουν αυτή την στιγμή πάνω από 7,000 διαθέσιμα κρεβάτια για προσφυγες με την ανάλογη σίτιση και προστασία. Και όμως παραμένουν άδεια. 

Επιπλέον ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι πρωτο μέλημα ειναι η προστασία των προσφύγων, ειδικά των μικρών παιδιών με κάθε τροπο, αλλά και ο διαχωρισμός τους τόσο από τους παράνομους μετανάστες οπως και τους επιτήδειους που τους εκμεταλλεύονται. Αυτό ο Ελληνικός στρατός το έχει καταφέρει εντός των κέντρων που διαχειρίζεται και είμαστε η μόνη δύναμη στην Ευρώπη που τα κατάφερε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ