Νίκος Νικολόπουλος : «Ποιος “έθαψε” το πόρισμα Καλούδη για τα δάνεια κομμάτων»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το θέμα του … «ξεχασμένου» πορίσματος του οικονομικού εισαγγελέα Γ.Καλούδη φέρνει για μία ακόμη φορά στην Βουλή, με ερώτηση του στον αρμόδιο Υπουργό ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Από το τις 15 Μαρτίου 2013, όταν ο Γ. Καλούδης υπέβαλε την πορισματική αναφορά του περιμένοντας την έγκριση για την άσκηση κακουργηματικών διώξεων μέχρι και την 18η Απριλίου, όταν η αμνηστία σε εκείνους που πρωταγωνίστησαν στο πάρτι των κομματικών θαλασσοδανείων έγινε Νόμος του Κράτους, μεσολάβησε ένας ολόκληρος μήνας. Για άγνωστους λόγους το πόρισμα Καλούδη παρέμεινε στο συρτάρι της εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, στο γραφείο του εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος. 

Γνωρίζετε ότι με την συνημμένη αναφορά το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος εζήτησε την ανάσυρση του φακέλου που περιέχει τα κομματικά θαλασσοδάνεια ύψους 270 εκατομμυρίων ευρώ τα οποία ήδη ερευνούν οι οικονομικές εισαγγελικές αρχές. Η συγκεκριμένη εξέλιξη συμπίπτει με τις βαρύτατες καταγγελίες που έκανε πρόσφατα στη Βουλή ο Πρωθυπουργός κ. Αλ. Τσίπρας».

Ο Ν. Νικολόπουλος στην ερώτηση του μεταξύ των άλλων ερωτημάτων θέτει και το εξής ερώτημα : «Ποιος και γιατί , «έθαψε» το πόρισμα Καλούδη;»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ