Τα αρνητικά σχόλια για τον Σαμαρά στην εξόδιο ακολουθία για τον Γ.Αγγέλου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

sam1-600x258Σχεδον όλα τα στελέχη της ΝΔ σχολιασαν αρνητικά την παρουσία του Αντώνη Σαμαρα. Ανάμεσα τους κι ο νυν Υπουργος Αμυνης, όπως κι ο τέως Δήμαρχος Πειραια.

Ο Πάνος Καμμένος βλέποντας όλα τα μέλη των κυβερνήσεων Καραμανλή 2004 και 2007 και σχεδον τα 2/3 της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, άρχισε να λέει στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα : “Τους κοιτάω και θυμάμαι πόσο μεγάλη παράταξη ήμασταν και πόσο αγαπημένοι. Και ήρθε μετά αυτός ο απίθανος Σαμαράς και μας έκανε άνω κάτω. Εβαλε στα ψηφοδέλτια κι έκανε βουλευτή εως και τον υιο του υβριστή του Αγγέλου (σ.σ.Ψυχαρη)”

Ο Αντώνης Σαμαράς αφού προσκύνησε τη σορό του Αγγέλου, έκανε μεταβολή και αναχώρησε χωρις να κοιτάξει καν στα μάτια τον Κώστα Καραμανλή. Ηταν και πολλοί άλλοι που του έσυραν. Ο παλαιος φιλος του Σαμαρα, (που δεν ξέχασε ότι τον προδοσε κι αυτον στις δημοτικές εκλογες) ο Βασίλης Μιχαλολιάκος στόλισε τον πρωην πρωθυπουργο, μολις τον ειδε να μπαίνει αμήχανος στην εκκλησία. Οι τρόποι μας δεν επιτρέπουν να γράψουμε τι χαρακτηρισμούς του επιφύλασσε.

Ο Βουλευτής περιφέρειας Αττικής Γιώργος Βλάχος δεν κρατήθηκε και μόλις είδε τον Σαμαρα να μπαινει στην Αγιο Διονύσιο, άρχισε να φωνάζει δυνατά για να τον ακούσουν όλοι: ¨Σήμερα θα μετρήσουμε υποκριτες και νεκροθάφτες. Ενω όταν ο Σαμαράς έφυγε άρον-άρον συνέχισε ¨Ειδατε τον Μεϊμαράκη; Εμεινε μέσα. Το αίμα πάει με το αίμα. Ενω ο άλλος εξαφανίστηκε”

εφ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ