Για τους Μουσουλμάνους στην Βρετανία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

 img 8584 img 8583  «Πάμε κατά διαόλου: Καιρός οι στρουθοκαμηλίζοντες πολιτικοί μας να πάρουν σοβαρά τις προειδοποιήσεις του Trevor Phillips»

 

Φταίει η γκεστάπο της ‘διαφορετικότητας’ που σκόπιμα ενεθάρρυνε το απαρτχάιντ

 

 

« Ο Τρέβορ Φίλιπς είναι ένας καλά σκεπτόμενος άνθρωπος και όταν προειδοποιεί για τους κινδύνους (στην Βρετανία) αυτής της ολέθριας πολιτικής της πολυπολιτισμικότητας και κατευνασμού του μαχητικού Ισλάμ, οι στρουθοκαμηλίζοντες πολιτικοί μας πρέπει να δώσουν μεγάλη προσοχή» έγραψε ο Richard Littlejohn στις 12 Απριλίου 2016 στην Ντέιλι Μέιλ.

 

Οι Βρετανοί Μουσουλμάνοι εξελίσσονται σε ένα έθνος εντός έθνους, προειδοποίησε ο Trevor Phillips, ο οποίος μέχρι το 2012 ήταν επικεφαλής της Επιτροπής για την ισότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Συγκεκριμένα ο Trevor Phillips, έκανε τις δηλώσεις αναλύοντας έρευνα του διεξήγαγε το ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι Channel 4. Το πρόγραμμα θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης 13 Απριλίου 2016 και ώρα 10 μ.μ. και θα το παρουσιάσει ο ίδιος ο Trevor Phillips.

 

Σε δηλώσεις του που δημοσίευσαν οι εφημερίδες Τέλεκραφ και η Ντέιλι Μέιλ στις 11 Απριλίου 2016 επεσήμανε ο Phillips:

«Μια σημαντική μειονότητα από τα τρία εκατομμύρια Μουσουλμάνων στην Βρετανία μας θεωρεί ένα έθνος τόσο χαμηλών ηθικών αρχών που προτιμούν να ζουν χωριστά από άλλους συμπατριώτες τους που δεν είναι μουσουλμάνοι, και προτιμούν το νόμο της Σαρίας. Αυτό είναι το απογοητευτικό συμπέρασμα της πλέον ολοκληρωμένης έρευνας για τους Βρετανούς Μουσουλμάνους που διεξήχθη ποτέ και που έκανε το Κανάλι 4 και αφού με κάλεσαν να εξετάσω τα αποτελέσματα πιστεύω μας δίνει ένα πολύ φοβερό μήνυμα», τόνισε.

 

Σύμφωνα με την έρευνα, το ένα τέταρτο των Μουσουλμάνων θέλει την εισαγωγή του νόμου της σαρίας στη Βρετανία, ένα τρομακτικό 4% δηλαδή περισσότεροι από 100,000 Μουσουλμάνοι στη Βρετανία, υποστηρίζουν την βία, περιλαμβανομένων και των βομβιστών αυτοκτονίας για να ‘υπερασπιστούν’ το Ισλάμ, μόνο ένας στους τρεις είπε ότι θα ανέφερε στην Αστυνομία ύποπτο τρομοκράτη, λιγότερο από τους μισούς δηλαδή το 47% των Μουσουλμάνων συμφωνεί ότι πρέπει να αντιμετωπιστούν οι αιτίες του εξτρεμισμού εντός της μουσουλμανικής κοινότητας, το ένα τρίτο θεωρεί την πολυγαμία που σήμερα είναι παράνομη, ότι πρέπει να επιτρέπεται και το 39% λέει ότι η γυναίκα πρέπει να υπακούει τον άνδρα, και δεν θεωρούν ότι αυτό είναι παλαιών καιρών τουναντίον ότι είναι θεϊκή εντολή, άρα προσθέτουν τα δημοσιεύματα, οι γυναίκες πρέπει να δέχονται την κακομεταχείριση δίχως παράπονα.

Η έρευνα επίσης καταγράφει ότι το 35% των βρετανών μουσουλμάνων πιστεύουν ότι οι Εβραίοι έχουν πολύ μεγάλη δύναμη στην Βρετανία.

Η έρευνα, φανέρωσε και μια πραγματικά τρομακτική πτυχή έγραψε ο Τύπος. Οι Μουσουλμάνοι που έχουν αποσχιστικές απόψεις είναι πολύ πιο βέβαιο να υποστηρίξουν την τρομοκρατία από εκείνους που δεν έχουν τέτοιες απόψεις. Και οι πρώτοι είναι κατά μεγάλο βαθμό περισσότεροι από τους δεύτερους για να νοιώθουμε ότι θα νικήσουμε το κίνδυνο.

 

Φιλελεύθεροι Μουσουλμάνοι εδώ και καιρό πρόσθεσε η Τέλεκραφ, τονίζουν ότι φταίει η αδιαφορία των αρχών που επέτρεψε το κλίμα αυτό και των εξτρεμιστικών ιδεών να φουντώσουν ανάμεσα στις βρετανικές μουσουλμανικές κοινότητες και οι πολιτικοί μας, μάς καθησύχαζαν ότι αυτοί αποτελούσαν μια πολύ μικρή μειονότητα.

 

Ο Trevor Phillips αφού εξηγεί πολλές άλλες πτυχές της σοβαρής αυτής κατάστασης, προειδοποιεί με έντονη ανησυχία τα εξής – « Καταλάβαμε πολλά αλλά κάναμε λίγα, είναι θέμα ζωής και θανάτου, κινδυνεύουμε να θυσιάσουμε μια γενεά νεαρών βρετανών σε αξίες που είναι αντίθετες με τα πιστεύω των περισσοτέρων από εμάς περιλαμβανομένων και πολλών μουσουλμάνων, πρέπει να υιοθετήσουμε μια νέα, σκληρότερη προσέγγιση για ενσωμάτωση και εγκατάλειψη της αποτυχημένης πολιτικής της πολυπολιτισμικότητας.» 

 

Στις 12 Απριλίου 2016 με δεύτερο άρθρο η Ντέιλι Μέιλ, του Richard Littlejohn, καυτηριάζει την παθητική πολιτική των κυβερνήσεων, επαινώντας τον Trevor Phillips για την προσπάθειά του να φέρει στην επιφάνεια την κατάσταση και με προηγούμενο περσινό ντοκιμαντέρ με τίτλο «Things we won’t say about race that are true”, και ότι «ξεσκέπασε την γκεστάπο της ‘διαφορετικότητας’ η οποία σκόπιμα ενεθάρρυνε το απαρτχάιντ, δημιουργώντας γκέττος και κλείνοντας κοινωνίας στις πόλεις μας, όπου η άγνοια και το μίσος άνθισαν δίχως έλεγχο». Ως αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής μεγάλοι αριθμοί Μουσουλμάνων δεν έχουν πρόθεση ενσωμάτωσης με την υπόλοιπη κοινωνία, απορρίπτουν τις αξίες και συμπεριφορές μας στην Βρετανία, έγραψε ο Littlejohn και πρόσθεσε:

 

«Ο Trevor Phillips τονίζει όπως και εγώ εμφαντικά ότι οι περισσότεροι Μουσουλμάνοι στη Βρετανία δεν θέλουν τίποτα άλλο παρά να ζουν εν ειρήνη και κάνουν ότι καλύτερο για αυτούς και τις οικογένειές τους, όμως υπάρχει ένα μισαλλόδοξο ρεύμα του Ισλάμ σ΄αυτή τη χώρα που προσηλυτίζει τον διαχωρισμό, σπιλώνει όλες τις άλλες θρησκείες και κουλτούρες και βίαια αρνείται κάθε συμβιβασμό με τις τοπικές βρετανικές αξίες. Και είτε αρέσει είτε όχι, αυτή η μορφή εξτρεμισμού είναι το σήμα κατατεθέν του Ισλάμ, όπως αυτό ερμηνεύεται από τους πλέον μαχητικούς οπαδούς τους».

 

Ταυτόχρονα ο Trevor Phillips, καλεί την κυβέρνηση να περιορίσει την παρουσία οποιασδήποτε εθνικής μειονότητας στα σχολεία κάτω από 50% και ότι θα πρέπει να παρακολουθείται και η εθνική σύνθεση των ενοίκων σε συγκροτήματα σπιτιών και να εμποδίζεται η δημιουργία «χωριών γκέττο», και τα πολιτικά κόμματα να παύσουν να κλείνουν τα μάτια σε απαράδεκτα πλημμελήματα για να μην χάνουν ψήφους από τους ηγέτες των κοινοτήτων όπως έγινε στην περίπτωση των σκανδάλων στο Rotherham και Rochdale όπου εξαγοράστηκε η σιωπή τους έναντι ψήφων. (Υπενθυμίζεται ότι στις περιοχές εκείνες αφέθηκαν κάποια κτήνη με την ανοχή όλων των αρχών να εκμεταλλεύονται ανήλικα κορίτσια στην πορνεία με πρωτοφανή βαρβαρότητα, εκμετάλλευση και κακομεταχείριση).

 

 

Το πρόγραμμα από το βρετανικό κανάλι 4, Τετάρτη 13.4.2016 και ώρα 10.00 μ.μ. ώρα Λονδίνου, φέρει τον τίτλο « Τι πράγματι σκέφτονται οι βρετανοί Μουσουλμάνοι». Και όσοι στην Κύπρο μπορούν δορυφορικά να το παρακολουθήσουν προτρέπονται να το επιδιώξουν έστω και αν ξεκινά μεσάνυχτα ώρα Κύπρου, γιατί τα πορίσματα της έρευνας αυτής για την υφιστάμενη κατάσταση στην Βρετανία θα είναι και τα αποτελέσματα, αν όχι πολύ χειρότερα, στην Κυπριακή Δημοκρατία αν θεός φυλάξει γίνει δεκτή η απαρτχάιντ τουρκο-βρετανική διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία.

 

 

Φανούλα Αργυρού

Ερευνήτρια/δημοσιογράφος Λονδίνο 12.4.2016

 

Description: Description: Description: Description: Description: There is a life-and-death struggle for the soul of British Islam – and this is not a battle that the rest of us can afford to sit out, says Trevor Phillips

 

O Mark Trevor Phillips, OBE, γεννήθηκε στις 31.12.1953 στο Islington του Λονδίνου (από μετανάστες γονείς από την Βρετανική Γουιάνα) είναι Βρετανός συγγραφέας, δημοσιογράφος και πρώην πολιτικός (με το Βρετανικό Εργατικό Κόμμα) πέρασε τα νεανικά του χρόνια μεταξύ της πατρίδας των γονέων του και του Wood Green βορείου Λονδίνου.

 

Description: Description: Description: Description: Description: More than half of Muslims think lesbian or gay relationships should be illegal. Almost a third of British Muslims think polygamy – currently illegal – should be permitted. Young Muslims are nearly as enthusiastic for it as older Muslims

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3533161/This-life-death-struggle-stark-analysis-former-equalities-chief-reveals-extremist-ideas-allowed-flourish.html

 

http://www.telegraph.co.uk/news/2016/04/10/uk-muslim-ghettoes-warning/

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3533161/This-life-death-struggle-stark-analysis-former-equalities-chief-reveals-extremist-ideas-allowed-flourish.html

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ