Ύμνοι του Τόμας Μπαχ για την Ελλάδα μετά την συνάντηση με τον ΠτΔ. Γιατί όλα τα ρετάλια του μαύρου μετώπου δεν έχουν αποσπάσει ούτε μια καλή κουβέντα για την χώρα;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

img 8591

Για ακόμα μια φορά σε διεθνή συνάντηση, ο ΠτΔ αποσπά διθυραμβικές δηλωσεις για την Ελλάδα. Εδώ γεννιέται λοιπόν Λένα τεράστιο ερώτημα: Πως ειναι δυνατόν, Μητσοτάκηδες, Θεοδωράκηδες και Φώφες, Βενιζέλοι και Σαμαράδες πριν, με τόσα ταξίδια στο εξωτερικό να μην έχουν καταφέρει να αποσπάσουν ουτε μισή λέξη στήριξης για την Ελλάδα. Μόνον ύβρεις!

Εμείς δεν θα πούμε οτι ειναι προδότες και τεχνηέντως δυσφημούν την πατρίδα τους σε καθε ευκαιρια. Θα υποθέσουμε οτι ειναι βαθιά ανίκανοι και άρα επικίνδυνοι να διαχειριστούν και να υπηρετήσουν τα εθνικά συμφέροντα. Καλό θα ειναι λοιπόν να μην περνούν τα σύνορα του ΣΚΑΪ, ας εξαπολύουν εκεί την άθλια παρουσία τους. 

 «Θέλουμε να εκφράσουμε το θαυμασμό μας για τον τρόπο με τον οποίο η Ελλάδα, οι Έλληνες αντιμετωπίζουν το θέμα των προσφύγων» τονίζει σε αποκλειστική του δήλωση στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στην έδρα της ΔΟΕ στη Λωζάννη.

«Οφείλουμε ως Ολυμπιακό κίνημα ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελλάδα και τους Έλληνες για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη κρίση της εποχής μας-την προσφυγική κρίση», σημειώνει ο 59χρονος Γερμανός πρόεδρος της ΔΟΕ και πρώην χρυσός ολυμπιονίκης στην ξιφασκία.
Μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος της ΔΟΕ τονίζει πώς θέλει να εκφράσει «την αλληλεγγύη του στην Ελλάδα και τον ελληνικό λαό, αλλά και την ευγνωμοσύνη του για το μεγάλο δώρο που χάρισε στην ανθρωπότητα -τους Ολυμπιακούς Αγώνες».
Ο κ. Μπαχ εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψη του κ. Παυλόπουλου στην έδρα της ΔΟΕ και τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι την επόμενη εβδομάδα θα έλθει στην Ελλάδα για να παραστεί στην τελετή της αφής της Ολυμπιακής φλόγας στην Ολυμπία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ