ΥΠΕΘΑ: Στοχος το 1δις έσοδα απο την αξιοποίηση! Ενοχλεί αυτούς που έκαναν συμφωνίες κάτω απο το Τραπέζι με Χριστοφοράκους, Σαφα και Διαπλοκη;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με ολες τις Τιμές παρελήφθησαν τα λείψανα των Ηρώων της Κύπρου στο ΥΠΕΘΑ.... (3)Επενδύσεις δισ. ευρώ από Ελληνες και αλλοδαπούς επιχειρηματίες και πολυεθνικές με στόχο τα  μόνιμα έσοδα από ενοικίαση αναξιοποίητων ακινήτων των ενόπλων δυνάμεων, έχει ως στόχο  το Υπουργείο Άμυνας μέσα από τη δημιουργία ενός ταμείου αξιοποίησης των ακινήτων των ενόπλων δυνάμεων.

Όπως αποκάλυψε ο Πάνος Καμμένος στο συνέδριο Exposec Defence World, έφερε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για τις Φλέβες, μια μόνο απο τις δεκάδες προσφορές που δέχεται καθημερινά το Υπουργειο.

Ο υπουργός έχει εξηγήσει απο την πρώτη στιγμή κι επανέλαβε στο συνέδριο, απευθυνόμενος προς τους επενδυτες ότι το σχέδιο δεν προβλέπει καμία πώληση, αλλά ενοικίαση ακινήτων που δεν χρησιμοποιούνται από τις ένοπλες δυνάμεις και με ενοίκιο που θα υπολογίζεται τουλάχιστον στο 5% της αντικειμενικής αξίας.

Οσα ακίνητα αξίας περίπου 30δις, μπορούν να αξιοποιηθουν (δεν ειναι ολα αξιοποιήσιμα) δυναται να φέρνουν στα Ταμεια του Υπουργείου Αμυνας μέχρι και 1δις το χρονο και φυσικά χιλιάδες νέες θέσεις Εργασίας και ζεστό χρήμα στις Τοπικές Κοινωνίες, που τόσο έχουμε ανάγκη μετά απο 8χρονια αφαίμαξης.

Οι εποχές του πλιάτσικου που έκαναν οι Κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Σαμαρα (ΟΤΕ, Ναυπηγία ) έχουν τελειώσει.

1. Η πρώτη πρόταση είναι από το Άμπου Ντάμπι για δημιουργία ενός resort 22.000 θέσεων μέσα από μία επένδυση ύψους 3,6 δισ. ευρώ

2. Η δεύτερη από το Ισραήλ για δημιουργία ενός «Silicon Island» δηλαδή ενός πρότυπου κέντρου έρευνας και τεχνολογίας.

Επίσης όπως προανήγγειλε στο ίδιο συνέδριο ο κ. Καμμένος μέσα στο προσεχές διάστημα, θα προχωρήσει ένα σχέδιο από κοινού με την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά για δημιουργία Κέντρου υποδοχής κρουαζιέρας σε έκταση πεδίου βολής στη Ρόδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ