Από το 2009 προβληματική η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ…αλλά δεν θα το πει ο #SKAI_xeftiles…Θα το πει μήπως ο Μπογδάνοχαχαχαχαχαχα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκαλυπτικά είναι τα οικονομικά δεδομένα που προσπαθούν να αποκρύψουν αντιπολίτευση και «παπαγαλάκια» για την περίπτωση της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ που κήρυξε σήμερα πτώχευση. «Άλλη μια ελληνική επιχείρηση έκλεισε» οι τίτλοι των καναλιών. Τί όμως ισχύει στην πραγματικότητα;

8/2012 Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ καταγράφει σημαντικές ζημίες για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά και οι πωλήσεις σημειώνουν πτώση κατά 18%

4/2013 Σκάνδαλο με διπλά τιμολόγια στην ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ, βαρύς ο πέλεκυς της δικαιοσύνης στα 79,5 εκατομμύρια ευρώ. Πολιτική παρέμβαση από το «αόρατο χέρι της αγοράς»  με αποτέλεσμα να πέσει στα «μαλακά» η επιχείρηση. Τελικά η υπόθεση εκδικάστηκε και το πρόστιμο έπεσε κάτω από το 1,5 εκατομμύρια ευρώ… σε δόσεις.

4/2014 Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ μεταφέρει το χρέος στους εργαζόμενους… Η διοίκηση της επιχείρησης κάλεσε τους εργαζομένους να δώσουν τον μισθό τους για την «οικονομική ανάκαμψη» της εταιρίας. Παρακράτησε από τους εργαζόμενους το ¼ του μισθού του Απριλίου, του Ιουλίου  και το ½ του Δεκεμβρίου.

4/2015 Εκπονείται και τρίτο πλάνο αναδιάρθρωσης της ΗΕΛΚΤΡΟΝΙΚΗΣ

4/2016 Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ κηρύσσει πτώχευση.  Η καραμέλα που χρησιμοποιεί τώρα η διοίκηση, capital control culpa… Βούτυρο στο ψωμί για την ΝΔ, ακόμα ένα ψέμα στους εργαζόμενους.

14/4/2016 Το Υπουργείο Εργασίας συγκάλεσε στις 11 το πρωΐ τριμερήςσυμφιλιωτική συνάντηση μεταξύ των εργαζομένων και της εργοδοσίας της Ηλεκτρονικής Αθηνών ΑΕΕ, μετά από αίτημα της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος αφενός μεν, για να διευκρινιστεί η πρόθεση της εργοδοσίας για το μέλλον της επιχείρησης αφετέρου δε, για να προστατευτούν στο ακέραιο τα συμφέροντα των εργαζομένων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ