Με την βούλα Βενιζέλου η τεράστια απάτη εις βάρος του δημοσίου με τους στοιχηματζήδες! 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 8654 Με τον νόμο 4002/11 του Βενιζέλου, με την ανοχή του ΔΝΤ που παριστάνει το σκληρό, απώλεια δισεκατομμυρίων για το δημόσιο!
Ανεξέλεγκτες στοιχηματικές εταιρείες – σκάνδαλο εφάμιλλο του χρηματιστηρίου όπως επανειλημμένα έχουμε γράψει.
ΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΣΠΑΝΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΦΕΡΕΤΖΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΤΡ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!

Φοροδιαφυγή δις ευρώ. Πώς το ελληνικό κράτος χάνει έσοδα μέσω του ηλεκτρονικού τζόγου. Οι διαδρομές του χρήματος από τη Μάλτα ως τον Παναμά και το…Κουρασάο…

Η μεγάλη δικαίωση για το Ολυμπία που πρώτο αποκάλυψε το σκάνδαλο της Μάλτας

TOY ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ
Τρελοί τζίροι και σίγουρα κέρδη, φοροδιαφυγή εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, ανωνυμία, καθώς και νομική ασυλία, κι όλα αυτά σύμφωνα με τον νόμο! Κυρίες και κύριοι, καλώς ήρθατε στον ελληνικό παράδεισο του διαδικτυακού τζόγου – παράδεισο όχι βέβαια για τους λάτρεις των σπορ και της τύχης, αλλά για τους ιδιοκτήτες-φαντάσματα στοιχηματικών εταιρειών που «κρύβονται» κάπου ανάμεσα στη Μάλτα, τον Παναμά και κάτι ημιυπόγεια στη Λένορμαν.
Η φιλήσυχη Βαλέτα, πρωτεύουσα της Μάλτας, βρίσκεται σε αναστάτωση μετά την αποκάλυψη των Panama Papers ότι κυβερνητικά στελέχη της εμπλέκονται σε έναν δαίδαλο offshore εταιρειών στις Παρθένες Νήσους και τον Παναμά, διασυνδεδεμένων με εγχώριες εταιρείες. Κι αν οι Μαλτέζοι πέφτουν σήμερα από τα σύννεφα για ό,τι συμβαίνει στο μικρό νησί τους, οι γνώστες της «πιάτσας» στη χώρα μας όταν ακούν Μάλτα το μυαλό τους πηγαίνει αυτόματα σε ένα πράγμα: ιντερνετικός τζόγος!
Η Μάλτα είναι η έδρα αρκετών εκ των 24 εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα στον χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος και μόνο συμπτωματικός δεν είναι αυτός ο… συνωστισμός. Το μικροσκοπικό κράτος διαθέτει πολλά πλεονεκτήματα: ανήκει στην Ευρωζώνη, είναι αποδεδειγμένα φορολογικός παράδεισος και επιπλέον θεωρείται offshore κόμβος μέσω διασύνδεσης με άλλα κράτη-φορολογικούς παραδείσους τύπου Παναμά. Άρα είναι λογικό να θέλουν τη Μάλτα ως έδρα τους οι ελληνικές στοιχηματικές εταιρείες. Αυτό που δεν είναι λογικό είναι το ότι το επίσημο ελληνικό κράτος έκανε τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να εξυπηρετήσει τους «αόρατους» ιδιοκτήτες τους στις επιχειρηματικές δραστηριότητές τους, βάζοντας τη βούλα του νόμου στην επιτομή της παρανομίας.

Περισσότερα στα Επίκαιρα που κυκλοφορούν 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ