Νεο Θρίλερ με τον θάνατο 39χρονης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

f1_138Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση θανάτου της 39χρονης σεφ και μητέρας δύο ανήλικων παιδιών Ιασονίας (Σόνιας) Αρμακόλα, η οποία είχε αφήσει την τελευταία πνοή της τον περασμένο Σεπτέμβριο στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Βόλου, όπου νοσηλευόταν για οκτώ ημέρες με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Αρχικά ο θάνατός της αποδόθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στη Σκιάθο, ωστόσο τα στοιχεία που προέκυψαν έπειτα από έρευνες επτά μηνών οδηγούν την οικογένεια στην εκτίμηση ότι η γυναίκα δολοφονήθηκε!

Οι συγγενείς της αδικοχαμένης σεφ, με καταγωγή από το Δίστομο, που έχουν προσκομίσει στοιχεία στον εισαγγελέα Βόλου, απευθύνουν έκκληση σε όσους ξέρουν να μιλήσουν! Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες  οι γονείς, η αδελφή και ο γαμπρός της πιστεύουν ότι, πριν από το τροχαίο, η 39χρονη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού που δικαιολογεί το «μυστηριώδες» αιμάτωμα στο κεφάλι της.

Η Σόνια Αρμακόλα βρισκόταν στη Σκιάθο δουλεύοντας ως σεφ σε εστιατόριο. Στις 10 Σεπτεμβρίου του 2015, μετά τη δουλειά της, πήγε να διασκεδάσει σε μπαράκι με παρέα άλλη μία γυναίκα και δύο άνδρες.

Στις 5 τα ξημερώματα έφυγαν όλοι μαζί με δύο μηχανάκια για βραδινό μπάνιο σε κοντινή παραλία. Οι τρεις που ήταν μαζί της εκείνο το βράδυ υποστήριξαν αρχικά στις καταθέσεις τους ότι το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε η 39χρονη έπεσε σε λακκούβα, ενώ η ίδια χτύπησε στο αριστερό χέρι και το αριστερό πόδι. Ομως, ανέβηκε πάλι στο μηχανάκι και συνέχισαν τον δρόμο τους.

Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Εκεί, λίγο αργότερα, έχασε τις αισθήσεις της και η φίλη της τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της, αποφασίστηκε η διακομιδή της στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου υπέκυψε έπειτα από οκτώ ημέρες νοσηλείας. Σύμφωνα με τους γιατρούς, έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ είχε υποστεί και ένα αιμάτωμα στον εγκέφαλο το οποίο αποδείχθηκε θανατηφόρο!

Εξαρχής η οικογένεια της άτυχης σεφ διέκρινε αντιφάσεις στις καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων και έτσι ζήτησε τη γνωμάτευση ειδικού ιατροδικαστή – δικαστικού πραγματογνώμονα. Το πόρισμά του κατατέθηκε στον εισαγγελέα Βόλου και κατά πληροφορίες δεν προκύπτει ότι ο θάνατος της 39χρονης προκλήθηκε εξαιτίας του δυστυχήματος που έγινε προτού μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου.

Ο ιατροδικαστής φέρεται ότι επισημαίνει πως δεν μπορεί να καταλήξει σε ασφαλές συμπέρασμα για τον ακριβή μηχανισμό από τον οποίο προκλήθηκαν οι κακώσεις στο κεφάλι. Μεταξύ άλλων, ο δικαστικός πραγματογνώμονας διαπίστωσε ότι το χτύπημα στο κεφάλι της «είχε επέλθει από κάθετη πλήξη, πιθανώς από θλον όργανο» και όχι από πλάγια πλήξη που θα είχε επέλθει από το πέσιμο από το μηχανάκι! Ακόμη ένα σοβαρό στοιχείο είναι το γεγονός ότι το μηχανάκι με το οποίο φέρεται ότι έπεσε δεν έφερε ίχνη πρόσκρουσης, ενώ ούτε στον δρόμο βρέθηκαν τέτοια ίχνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ