ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΒΟΜΒΑ-ΜΠΡΑΒΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ. ΤΩΡΑ ΠΙΝΩ ΓΑΛΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ Aflatoxin

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

milk

ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2013 ΞΕΣΠΑΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΜΕ ΓΑΛΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ AFLATOXIN. ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2014 Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΦΕΡΝΕΙ ΝΟΜΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ-Τεράστιες εισαγωγές με επικίνδυνο γάλα, χάρη στον Νόμο Χατζηδακη. “Οι Έλληνες που δεν προσαρμόστηκαν πεθαίνουν”

  1. Οι αφλατοξίνες (aflatoxins) αποτελούν μια ομάδα από τις πιο τοξικές ουσίες που βρίσκονται στη φύση. Οι ισχυρότατα τοξικές και καρκινογόνες αφλατοξίνες παράγονται από μύκητες (μούχλα), που αναπτύσσονται κυρίως σε ξηρά φρούτα, ξηρούς καρπούς (ιδιαίτερα στα αράπικα φυστίκια και αμύγδαλα), μπαχαρικά, σιτηρά και σε τυριά, όταν υπάρξουν κατάλληλες συνθήκες υγρασίας και θερμοκρασίας. Επίσης μπορεί να εμφανισθούν στο γάλα ζώων που έχουν τραφεί με ζωοτροφές (καλαμπόκι κ.λπ.), στα οποία είχαν αναπτυχθεί μύκητες (ευρωτίαση, μούχλα). 
  2. Μόνο τον περασμένο Ιανουάριο εισήχθησαν περίπου 4.000 τόνοι φρέσκου γάλακτος από το εξωτερικό, χωρίς κανείς να γνωρίζει πού διοχετεύθηκαν αφού δεν υπάρχουν στα ράφια των σούπερ μάρκετ προϊόντα με ξένες ετικέτες, αναφέρει δημοσίευμα του Έθνους. «Λίμνες» γάλακτος από Βαλκάνια και Κεντρική Ευρώπη εισρέουν στη χώρα και είναι χρακτηριστικό ότι μόνο από τη Ρουμανία εισήχθησαν το 2015 πάνω από 30.000 τόνοι γάλακτος.
  3. Το 2013 στην Ρουμανία ξέσπασε τεράστιο σκάνδαλο με τονους απο γάλα με καρκινογόνο Aflatoxin! Κάνουμε τον σταυρό μας κάθε φορα που πινουμε γάλα να μην έχει ξανασυμβει, με τις συνθήκες που επικρατουν στις βαλκανικές χωρες, που έχουν “φθηνο” γάλα….Αλλωστε τι πειράζει λιγος καρκίνος να ειναι φθηνο το γάλα οπως ειναι στην Ελλάδα….Α…ξέχασα με 1,50-2,00 το λίτρο δεν το λες και φθηνο έτσι;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ