ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΕΡΒΙΚΟ ΓΑΛΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΙΩ ΕΛΛΗΝΙΚΟ;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MILK2

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟ ΓΑΛΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΛΟΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΡΒΙΚΟ. ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ “ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΟΡΙΑ” ΑΠΟ ΤΗΝ Ε, ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΟΘΕΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ

ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ “Serbia has raises the maximum permitted concentration of aflatoxins in milk to 0.5 micrograms per kilo from 0.05 micrograms – a tenfold increase”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ