Απάντηση @jmichelakis στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» αλλά και εμμέσως πλην σαφώς στον γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μιχελάκης: «Ο κ. Παπανδρέου είναι αδίστακτος και επικίνδυνοςΑπάντηση στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» αλλά και εμμέσως πλην σαφώς στον γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη και τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο για τους χαρακτηρισμούς τους «μικρός και ασήμαντος» και «θλιβερή αστειότητα», στους οποίους φέρονται ότι προέβησαν, έστειλε μέσω άρθρου του στην ιστοσελίδα thepressroom.gr ο πρώην υπουργός Εσωτερικών και πρώην εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης.

Ο κ. Μιχελάκης μεταξύ άλλων έγραψε:
«Θέλω να ζητήσω ταπεινά συγγνώμη από τον συντάκτη των “Νέων” που έφτιαξε την “αγιογραφία” μου, (μεγάλη η χάρη του και πολλά τα έτη του), που έχω τολμήσει εγώ ο “μικρός και ασήμαντος” (κατά τον κ. Λευτέρη Αυγενάκη), ή η “θλιβερή αστειότητα” (κατά τον κ. Γιώργο Κουμουτσάκο), να έχω μια διαφορετική άποψη για κάποια σοβαρά ζητήματα που απασχολούν την χώρα.
Θέλω επίσης να ζητήσω συγγνώμη από τον “αγιογράφο” μου, (μεγάλη η χάρη του και πολλά τα έτη του), που τόλμησα, να μην ζητήσω την άδειά του πριν δώσω το επίμαχο άρθρο μου σ´ αυτό το… δημοσιογραφικό βδέλυγμα, την “Εφημερίδα των Συντακτών”. Δεν γνώριζα δυστυχώς ότι έχει μπει σε δημοσιογραφική καραντίνα και κάθε επαφή μαζί της είναι ποινικά και ηθικά κολάσιμη.
Θέλω να ελπίζω ότι η τιμωρία μου θα περιοριστεί στην ιντερνετική διαπόμπευση από τα κάθε λογής τρολ, που είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία, αλλά και στην κατασυκοφάντηση με απαξιωτικούς προσωπικούς χαρακτηρισμούς (πιθανόν λόγω έλλειψης επιχειρημάτων, όπως θα έλεγε κάποιος θρασύς), από τους αρμόδιους “δήμιους”, που ανέλαβαν να χειριστούν επικοινωνιακά την υπόθεσή μου. Και λέω, ότι ελπίζω σε αυτήν τη μικρή τιμωρία, γιατί δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι, ότι μπορεί να υποστώ τον ίδιο σκληρό σωφρονισμό, σαν κι αυτόν που υπέστη, κατά πως γράφει ο “αγιογράφος” μου (μεγάλη η χάρη του και πολλά τα έτη του), ο περιφερειάρχης Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας κατά την πρόσφατη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη».
Ο κ. Μιχελάκης συνεχίζει αναφέροντας:
«Βέβαια ο “αγιογράφος” μου (μεγάλη η χάρη του και πολλά τα έτη του), θα ξέρει καλύτερα μιας και εκφράζει απόλυτα και καθαρά την γραμμή της ΝΔ. Της σημερινής ΝΔ! Να εξηγούμαστε! Όχι εκείνης της ακατονόμαστης, της εποχής που “ο λαός δεν ξεχνούσε τι σημαίνει δεξιά”! Και η εφημερίδα του “αγιογράφου” μου (μεγάλη η χάρη του και πολλά τα έτη του), το θύμιζε με οποιονδήποτε τρόπο μπορούσε. Θυμάστε; Αλλά τι τα θέλω τώρα αυτά… Περασμένα-ξεχασμένα. Τώρα ο “αγιογράφος” (μεγάλη η χάρη του και πολλά τα έτη του), είναι ο “μεγάλος τιμονιέρης” της παράταξης! Υπερβολικό; Δεν θα το έλεγα… Όταν ένας “αρθρογράφος” έχει τη δύναμη να απαιτεί από τον αρχηγό της ΝΔ, όχι απλώς να σιωπά για το θέμα της ΕΛΣΤΑΤ, αλλά να παίρνει θέση υπέρ του Γεωργίου, μια “πράξη τομή με το νεοδημοκρατικό παρελθόν”, που “θα ισοδυναμούσε με ακρωτηριασμό”, όπως λέει ο”αγιογράφος” μου (μεγάλη η χάρη του και πολλά τα έτη του), τότε βαφτίστε τον όπως θέλετε».
Τέλος, ο πρώην υπουργός της ΝΔ αναφερόμενος στον Κώστα Καραμανλή. σημειώνει:
«Έκπληξη επίσης μου προκάλεσε η… αγωνία του “αγιογράφου” μου (μεγάλη η χάρη του και πολλά τα έτη του), για τον Κώστα Καραμανλή. Από ποιους κινδυνεύει. Σίγουρα πάντως όχι από εκείνους, που τον τελευταίο μήνα, κάθε Κυριακή, προσπαθούν να τον αποδομήσουν! Ούτε από αυτούς, που, όταν παλιότερα έκαναν αναφορά στο όνομά του, έβαζαν μαζί και την λέξη “Ντόλυ”. Σίγουρα όχι και από αυτούς που ενώ τρώνε μαζί σε τραπέζια στην Κηφισιά και έχουν τακτική επικοινωνία και άριστες σχέσεις, όπως λένε, δεν βρήκαν να βάλουν πέντε αράδες λέξεις σ’ ένα κομμάτι χαρτί για να τον υπερασπιστούν στο επικοινωνιακό συμβόλαιο θανάτου που του έχουν κάνει και εκτελείται κάθε Κυριακή.
Μέχρι ανακοίνωση για συναδέλφους δημοσιογράφους, που δέχονται επιθέσεις τον τελευταίο καιρό έβγαλαν (και σωστά έπραξαν), αλλά μια ανακοίνωση που να στηρίζει τον πρώην πρόεδρο του κόμματος σ’ αυτήν την επιχείρηση πολιτικής εξόντωσής του, δεν κρίθηκε άξιο να εκδοθεί. Εντάξει είπαμε, τακτική επικοινωνία, άριστες σχέσεις, αλλά “δεν θα αυτομαστιγωθούμε κιόλας”!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ