Επίθεση στον Αρκά Όταν η ηλιθιότητα παίρνει χρυσό μετάλλιο ARKAS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

kalinda

Ξαφνικά ενώ όλη η χώρα περνάει φίνα και οδεύει ολοταχώς προς την ανάπτυξη προέκυψε πρόβλημα με τον Αρκά. Βρέθηκε ο υπαίτιος της κρίσης και εξαθλίωσης του Ελληνικού λαού. Ο Αρκάς !

Δεν γνωρίζω γιατί αλλά θεωρώ την επίθεση στον Αρκά κάτι σαν ιεροσυλία. Αν μη τι άλλο μεγαλώσαμε διαβάζοντας Αρκά. Όταν μετανάστευσα πήρα μαζί μου μερικά από τα βιβλία του για τα σκοτεινά βράδια στην ξενιτιά. Δεν πήρα κανένα άλλο από τα εκατοντάδες βιβλία μου. Κατεβαίνοντας φέτος το καλοκαίρι για δουλειές στην Αθήνα πρώτη μου κίνηση ήταν να πάω σε ένα βιβλιοπωλείο για να αγοράσω τις νέες του εκδόσεις.

Ένας τόσο ταλαντούχος σκιτσογράφος «θύμα» επίθεσης εκατοντάδων διανοητικά καθυστερημένων. Το κλασικό φαινόμενο της «ταμπέλας» για το οποίο έχω γράψει άρθρα στο παρελθόν. Ο Αρκάς είναι ΝΔ, είναι φασίστας κτλ. Η νεοελληνική βλακεία για μια ακόμα φορά στο απαύγασμά της.

Οτιδήποτε δεν μας αρέσει, οτιδήποτε δεν είναι αρκετά αριστερό ή δεξιό για τα γούστα μας πρέπει να πεθάνει. Η χώρα που γέννησε τη δημοκρατία και την ελευθερία έκφρασης.

Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα και αυτή την ύστατη ώρα ότι με την υπερβλακώδη συμπεριφορά μας έχουμε διώξει από τη χώρα οποιονδήποτε αξιόλογο άνθρωπο.

Αν ο Αρκάς έγραφε στα Αγγλικά εξαρχής (και με κατάλληλο μάρκετινγκ) αυτή τη στιγμή θα ήταν στη λίστα Forbes.

Όπως έχω γράψει πολλές φορές «ο Έλληνας δεν θαυμάζει αλλά ζηλεύει». Δεν ζηλεύει απλά αλλά φθονεί με μανιώδη λύσσα.

Αρκά μη μασάς είμαστε εκατομμύρια ομογενείς σε όλο τον κόσμο (πολλοί σε θέσεις υψηλόβαθμες). Θα συνεχίσουμε να αγοράζουμε τα βιβλία σου και να τα φυλάμε προσεκτικά σε ζελατίνες στις βιβλιοθήκες μας σε όλο τον πλανήτη.

Τα σκίτσα σου θα μας ζωγραφίζουν ένα πλατύ χαμόγελο σε κάθε ένα από τα σκοτεινά και βροχερά βράδια του παγωμένου βορά.

ΠΗΓΗ: tomsnews.de

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ