Πάνος Καμμένος, Ιωάννης Δρακωνάκης: Ποιός στ' αλήθεια ατιμάζει την στολή;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

image.jpegΣτο πυρ το εξώτερο όσοι ατιμάζουν την αιματοβαμμένη στολή του Ελληνικού Στρατού. Στο πυρ το εξώτερο όσοι σιώπησαν ή συνήργησαν όταν η πατρίδα μάτωνε από ανθέλληνες απατεώνες που πάνω στο αίμα των νεκρών των Ιμίων, έκαναν περιουσίες μαζί με Άκηδες, Γιάννους και Σημίτηδες.

Έτσι λοιπόν διαβάσαμε την “οργισμένη” επιστολή του απόστρατου κυρίου Ιωάννη Δρακωνάκη που εγκαλούσε τον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο επειδή φόρεσε το τζάκετ που του προσέφερε ως επισκέπτη η Μονάδα. Τα παλληκάρια μας δηλαδή που φυλούν τις εσχατιές της Πατρίδας απέναντι σε έναν βάρβαρο, μισάνθρωπο εισβολέα. Επιστολή που έσπευσε να αναπαράξει σύσσωμο το νταβατζήδικο, από τους ΔΟΛιους των εξοπλιστικών, εως τους νεόκοπους “κομμουνιστές” καναλάρχες.

Φυσικά δεν είναι συνηθισμένο για έναν πολιτικό να βουτά με τα “βατράχια” στα 50 μέτρα ή να έχει καταγράψει 60 διανυκτερεύσεις στα ακριτικά φυλάκια παρέα με τους Έλληνες στρατιώτες και αξιωματικούς. Έτσι, τα τζάκετ που προσφέρουν οι μονάδες στον Πάνο Καμμένο για την παραμονή του, είναι λογικό να ξενίζουν κάποιους, αφού με λαμέ κουστούμι δεν μπορείς να κοιμηθείς στο φυλάκιο. Ειδικά όταν κάποιοι έχουν κρεμάσει την στολή τους εδώ και καιρό και κυκλοφορούν σε σουαρέ με λαμέ κουστούμια, έτοιμοι να κεφαλαιοποιήσουν τα παράσημα με ψήφους.

Όσον αφορά τον Καμμένο όμως, η ευαισθησία του στα του στρατεύματος δεν είναι ευκαιριακή και για τις κάμερες. Και δεν μιλάμε φυσικά για τις “καταδρομικές” στην κατεχόμενη Ίμβρο παρέα με τον Βουνάτσο, όπου στο καφενεδάκι έψελναν με τους παπούδες τον Εθνικό Ύμνο και την ΜΙΤ απ’ έξω.  Μπορεί τα κανάλια των νταβατζήδων να σερβίρουν λήθη, συκοφαντία και τουρκοσήριαλ, τα πρακτικά της βουλής όμως είναι πολύτιμο κριτήριο για την διαχρονική στάση κάθε πολιτικού. Ανατρέχοντας λοιπόν σε αυτά, για όσους δεν θυμούνται,  βλέπουμε ότι ο Πάνος Καμμένος από το 1997, την πιο μαύρη εποχή του στρατεύματος δηλαδή, ήταν ο μόνος που “τόλμησε” να συγκρουστεί με την συμμορία που μετέτρεψε την άμυνα της πατρίδας σε πορτοφόλι και οφσόρ λογαριασμούς. Την εποχή ακριβώς όπου οι Άκηδες, οι Γιάννοι και οι Σημίτηδες έστηναν το μεγαλύτερο σκάνδαλο της ιστορίας στα εξοπλιστικά, ο Πάνος Καμμένος βομβάρδιζε με ερωτήσεις στην βουλή καλώντας την δικαιοσύνη να παρέμβει: Για τον Άκη, τα υποβρύχια, τον Λιακουνάκο, τα Leopard, τα ελικόπτερα κλπ. Ρεμούλες που ατίμασαν το στράτευμα και αποκαλύπτονται σήμερα, μετά από δεκαπέντε και πλέον χρόνια ενώπιον της δικαιοσύνης. Τι εισέπραξε τότε ο Καμμένος;

Την ύβρι, την συκοφαντία, την αντίδραση ολόκληρου του συφερτού που έπαιρνε μερτικό από την ληστεία: Καμμένος – ΔΟΛ: Το χρονικό του βιασμού της δημοκρατίας.

ceb4cebfcebb cebaceb1cebccebcceb5cebdcebfcf83 cf80ceb1cebdceb4cf89cf81ceb1

Για να μην θυμηθούμε την έσχατη προδοσία με τη νέα δομή του ΝΑΤΟ που πέρασε η κυβέρνηση Σημίτη αμέσως μετά τα Ίμια, με κονφερασιέ λαμόγια τύπου Μαντέλη. Τότε που οι Τούρκοι φονιάδες πανηγύριζαν και οι φρεγάτες έκαναν σουλάτσο μέχρι το Σούνιο. Εθνική ντροπή που κατάφερε να ξεπλύνει μόλις πέρυσι ο ΥΕΘΑ, ακυρώνοντας την στην ουσία μέσω της συμφωνίας με το ΝΑΤΟ για το προσφυγικό, όπου απαγόρευε πλέον στα τουρκικά πλοία, έστω και ως Νατοϊκά, να εισέρχονται στα Ελληνικά χωρικά ύδατα, προκαλώντας την οργή των Τούρκων που ακόμα και σήμερα μάχονται για την ακύρωση της.

Πάμε τώρα στον απόστρατο κύριο Ιωάννη Δρακωνάκη, που φυσικά έχει κάθε δικαίωμα να ασκεί κριτική, ειδικά στα του στρατεύματος. Αυτό που προκαλεί εντύπωση λοιπόν, είναι πως ο κύριος Δρακωνάκης, ενεργός σε όλη αυτή την κατάμαυρη για το στράτευμα εποχή, δεν μίλησε ούτε για τον Τσοχατζόπουλο, ούτε για τον Παπαντωνίου με τους λογαριασμούς στην Ελβετία, ούτε για τον Βενιζέλο που έβαλε τον Σάφα από την πίσω πόρτα, ούτε για τα υποβρύχια, ούτε για τα Leopard, τα NH-90, τα Daimler – Benz κλπ.

Δεν προσεβλήθη όταν ο Αλ Καπόνε της πολιτικής, Βενιζέλος, αποκάλεσε τους ήρωες των ΕΔ “αντιπαραγωγικούς”! Δεν προσεβλήθη ούτε όταν τα πολιτικά κτήνη ατίμαζαν τους νεκρούς των Ιμίων διασύροντας την στρατιωτική ηγεσία για να καλύψουν την προδοσία τους. “Προσεβλήθη” επειδή ο Καμμένος δεν φόρεσε λαμέ πιτζάμα πεντάστερου ξενοδοχείου, αλλά διανυκτέρευσε στο φυλάκιο με το τζάκετ, για εξηκοστή φορά.

Και εδώ έρχεται συνειρμικά το ερώτημα: Τι έκανε ο απόστρατος σήμερα κύριος Δρακωνάκης αυτές τις μαύρες εποχές; Ειδικά την εποχή 1997 – 2000 όπου το στράτευμα διασύρθηκε, ντροπιάστηκε, αρμέχτηκε για να γεμίσουν προσωπικοί λογαριασμοί πολιτικών και – δυστυχώς – ενστόλων;

Ήταν σε κάποια μάχιμη μονάδα; Ή μήπως εκείνη ακριβώς την περίοδο ήταν στην στοργική αγκαλιά του Πενταγώνου και μάλιστα στο τμήμα των εξοπλιστικών; Διότι δεν υπάρχει άλλη δικαιολογία για αυτή την “σιωπή” από αυτή που γλαφυρά και υπερχρονικά αναγράφεται ως αυταξία στο Άγιο Ευαγγέλιο:

Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί

ὁδηγοὶ τυφλοί, οἱ διυλίζοντες τὸν κώνωπα, τὴν δὲ κάμηλον καταπίνοντες! 

Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι καθαρίζετε τὸ ἔξωθεν τοῦ ποτηρίου καὶ τῆς παροψίδος, ἔσωθεν δὲ γέμουσιν ἐξ ἁρπαγῆς καὶ ἀδικίας. 

Φαρισαῖε τυφλέ, καθάρισον πρῶτον τὸ ἐντὸς τοῦ ποτηρίου καὶ τῆς παροψίδος, ἵνα γένηται καὶ τὸ ἐκτὸς αὐτῶν καθαρόν. 

Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι παρομοιάζετε τάφοις κεκονιαμένοις, οἵτινες ἔξωθεν μὲν φαίνονται ὡραῖοι, ἔσωθεν δὲ γέμουσιν ὀστέων νεκρῶν καὶ πάσης ἀκαθαρσίας. 

οὕτω καὶ ὑμεῖς ἔξωθεν μὲν φαίνεσθε τοῖς ἀνθρώποις δίκαιοι, ἔσωθεν δὲ μεστοί ἐστε ὑποκρίσεως καὶ ἀνομίας. 

Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι οἰκοδομεῖτε τοὺς τάφους τῶν προφητῶν καὶ κοσμεῖτε τὰ μνημεῖα τῶν δικαίων, 

καὶ λέγετε· εἰ ἦμεν ἐν ταῖς ἡμέραις τῶν πατέρων ἡμῶν, οὐκ ἂν ἦμεν κοινωνοὶ αὐτῶν ἐν τῷ αἵματι τῶν προφητῶν. 

ὥστε μαρτυρεῖτε ἑαυτοῖς ὅτι υἱοί ἐστε τῶν φονευσάντων τους προφήτας. 

Εκτός και εάν εσείς έχετε κάποια άλλη, λογική εξήγηση για την κατάποση της καμήλου, 20 χρόνια τώρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ