Πανελληνισμός ή βαρβαρότητα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

image.jpeg

Πως θα αντισταθούν στην βαρβαρότητα τα παιδιά των προσφύγων εάν δεν εξελληνισθούν;

Ο Μέγας Αλέξανδρος, αυτός ο πραγματικός Έλληνας ηγέτης κράτησε όρθιο τον Ελληνισμό εώς και σήμερα. Αφού κατέστρεψε τις σκοταδιστικές εξουσιαστικές δομές της Ανατολής, μεταλαμπάδευσε σε λαούς βαρβάρους και θύματα τυράννων το άδολο Ελληνικό πνεύμα, ανάγοντας τα παιδιά του Αφγανιστάν ίσα με τα Ελληνόπουλα.

Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και σήμερα, όσοι αντιστέκονται στους Ταλιμπάν και τον σκοταδισμό, προβάλλουν την ελληνιστική τους κληρονομιά και την πολιτιστική καταγωγή τους από τον Μέγα Αλέξανδρο!

Το Αφγανιστάν απαιτεί την Ελληνική του κληρονομιά που κατέστρεψαν οι μουλάδες της USAID

Αυτή είναι η τεράστια δύναμη του Ελληνισμού και οι αιώνιες Θερμοπύλες του: Η αειφόρος μήτρα που παράγει ακόμα και 2,300 χρόνια μετά πολιτισμό, ανθρωπιά, ηρωισμό και δίκαιο. Ναι, την ίδια στιγμή που ελληνόφωνα καθάρματα παρουσιάζουν επ’ αμοιβή τον απελευθερωτή Αλέξανδρο ως “σφάχτη”, οι “σφαγμένοι” τον υμνούν ως ελευθερωτή!

Εάν λοιπόν νιώθουμε πραγματικοί απόγονοι του Έλληνα – Μακεδόνα Ηγέτη, οφείλουμε να συνεχίσουμε το δόγμα του. Αυτό το δόγμα που μας κράτησε όρθιους εώς σήμερα. Φανταστείτε ο Μέγας Αλέξανδρος να μην είχε εξελληνίσει τα 7 βασίλεια, να μην υπήρχαν δηλαδή οι “7 πύλες” που αντιστάθηκαν στην λαίλαπα εξ Ανατολών. Σήμερα δεν θα υπήρχε όχι μόνον η Ελλάδα αλλά ούτε η Ευρώπη.

Το να κουνάμε σημαιάκια και να κραυγάζουμε δεν μας κάνει Έλληνες. Όπως φασίστες τουρκοπράκτορες που έχουν το θράσος να μιλούν για “κίνδυνο της φυλής” ενώ οι ίδιοι δεν έχουν κανει ούτε ένα παιδί για να μην χαλάσουν την καλοπέραση τους!

Ο Έλληνας έχει ιερά υποχρέωση να μεταλαμπαδεύσει αυτή την πολύτιμη, πανανθρώπινη κληρονομιά και όχι να την θάψει στην αυλή του. Όχι μόνον επειδή αυτός είναι ο δρόμος του Αλεξάνδρου, αλλά επειδή ειναι και ο δρόμος αναστροφής της καλπάζουσας βαρβαρότητας.

Ο Έλληνας έχει υποχρέωση και συμφέρον να αγκαλιάσει τα παιδιά των προσφύγων και να τα κάνει Έλληνες. Όχι, δεν θα τα κάνει το αισχρό εκπαιδευτικό σύστημα Έλληνες. Ο Έλληνας γονιός θα τα κάνει, με την μπέσα, την αγάπη, το φιλότιμο, την καλοσύνη που μας δίδαξε η Ελληνική και Ορθόδοξη Κληρονομιά μας.

Αυτή που μας έμαθε να δίνουμε τον δεύτερο χιτώνα στον φτωχό, τον ανήμπορο. Αλλά και να σηκώνουμε το τσεκούρι στον εισβολέα και τον προσκυνημένο, όσο ισχυρός και αν ειναι.

Ο Αλέξανδρος τα έβαλε με Δαρείους αλλά αγκάλιασε τα παιδιά και τις γυναίκες τους.

Ο Χριστός τα εβαλε με τους πανίσχυρους φαρισαίους ενώ αγκάλιαζε παιδιά, ανήμπορους και μοιχαλίδες.

Αυτός ειναι ο πραγματικός Έλληνας. Γιατί Έλληνας δεν γεννιέσαι. Γίνεσαι με μόχθο, πόνο, αγώνα.

Ας μάθουμε λοιπον ΕΜΕΙΣ στα προσφυγόπουλα, στα σχολειά, τις γειτονιές, τις πλατείες μας τον άλλον δρόμο, τον Ελληνικό. Να πολεμήσουν αύριο μαζί με τα παιδιά μας απέναντι στον σκοταδισμό, την αμάθεια, την βαρβαρότητα.

Εάν μάθουν τον δρόμο της ελευθερίας, της αξιοπρέπειας και του δικαίου από τους μεγάλους δασκάλους της ανθρωπότητας, δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να τους δουλέψει ούτε ο Μουλάς, ούτε ο Σόρος.

Η ιστορία αυτό δίδαξε, αλίμονο σε όποιον δεν την έμαθε.

ΥΓ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ και αυτοί που υβρίζουν, απειλούν και δαιμονοποιούν τους γονείς του Ωραιοκάστρου, είναι ανελλήνιστοι. Ο πολιτισμός ΠΕΙΘΕΙ. Δεν επιβάλλεται με εξαναγκασμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ