Τι σκαρφίστηκαν οι χλιμίντζουρες της διαπλοκής για να χτυπήσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣΠανικόβλητοι όλοι αυτοί που προωθούσαν και στήριζαν οσφυοκαμπτες πολιτικούς, εμπρός στην παγκόσμια ακτινοβολία του Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος χωρίς να χαρίζεται σε Αμερικανούς, Γερμανους, Γάλλους κλπ, έχει κερδισει τον παγκόσμιο σεβασμό.

Μέχρι χθες βλέπετε, στην Ελλάδα μεσουρανούσαν οι ΓΕΣ ΜΕΝ, που επικροτούσαν ότι βλακεία έκαναν οι “σύμμαχοι”, αφού δεν είχαν ουτε το ήθος, ουτε το ανάστημα αλλά κυρίως ούτε το καθαρό ποινικό μητρώο για να κρινουν τον Σόιμπλε, την Κλίντον κλπ.

Καταλάβατε τώρα για ποιον λόγο τύποι σαν τον ΒΕΝΙΖΕΛΟ έβγαιναν με αλλαλαγμους υπέρ του… Βομβαρδισμού της Συρίας;  Τι θέλατε να πει ένας πολιτικός τον οποίον κρατούν οι αμερικανικες μυστικες υπηρεσιες για την συμφωνία π.χ. Με τον Σάφα; Ναι και στον βομβαρδισμό της Θεσσαλονίκης θα έλεγε, αρκεί να την γλιτώσει.

Βλέποντας τώρα λοιπόν έναν Προκόπη Παυλόπουλο να συγκρούεται με τον Σόιμπλε, την Αμερικανική εξωτερική πολιτική, τον Νεοφιλελευθερισμό ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ, και να σπεύδουν τα μεγαλύτερα ΜΜΕ του εξωτερικού να προβάλλουν τις απόψεις του με σεβασμό, άλλαξαν τώρα τροπάρι. Τι σκαρφίστηκαν;
Ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος δεν γράφει μονος του τους λόγους του!
“Γι’ αυτό τα λέει τόσο καλά”…
Τι λέτε ωρέ χλιμίντζουρες; Αφού μέχρι χθες ισχυριζόσασταν ότι ο Παυλόπουλος ειναι νεοκομμουνιστης, δραχμολαγνος κλπ, σήμερα που γίνατε διεθνώς ρεζίλι, “ανακαλυπτετε” οτι ο Παυλόπουλος δεν ειναι ο… Παυλόπουλος!
Όταν τον δειτε να διαβάζει αυτους τους λόγους απο κείμενο, οπως τα ινδάλματα σας, Παπανδρεου, Σαμαράς και Κούλης, ελάτε να τα ξαναπούμε…
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ