Σάλος και Ερωτηματικά για τα 17.000 ευρω του Αδωνι στον Κουρή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

image«Τράπεζα» ο Άδωνις, πληρώνει 17.000 ευρώ κάθε μήνα στον Κουρή για τις τηλεπωλήσεις
Η αλήθεια είναι ότι σε κάθε συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής που διερεύνα τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ προκύπτουν ειδήσεις. Άλλοτε μεγάλες και άλλοτε μικρές. Ο Γιώργος Κουρής αποκάλυψε πως ο Άδωνις Γεωργιάδης του δίνει κάθε μήνα 17.000 ευρώ για να κάνει πολιτικό κήρυγμα και τηλεπωλήσεις στα βιβλία του.
Ο εκδότης χαρακτήρισε τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ως… τράπεζα, μιας και είναι συνεπέστατος. «Ο Άδωνις κάθε μήνα μου δίνει 17.000 ευρώ για να αγοράσει χρόνο στο Kontra και να κάνει πολιτικό κήρυγμα και τηλεπωλήσεις των βιβλίων του. Το έκανε και όταν υπουργός. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό το πράγμα. Αλλά είναι συνεπέστατος, σαν τράπεζα πληρώνει», είπε χαρακτηριστικά.
Επειδή προσωπικά παρακολουθώ συχνά τις εκπομπές του κ.Γεωργιαδη στο κόντρα τον εχω ακούσει να λέει οτι καθημερινά σαν επιχείρηση κάνει τζίρο γύρω στις 2000 ευρω την ημέρα, δηλαδή χονδρικά το ένα τρίτο των εισπράξεων του παει στον Κουρή και αν προσθέσουμε και τα αλλα καναλια που παίζουν εκπομπές του Αδωνι, στο τέλος τι καθαρό κέρδος του μένει;
kalinda

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ