Ο Νικολόπουλος έβγαλε λαβράκι από τον Κουρή "Ο Άδωνης μου δίνει €17.000/μήνα"

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://youtu.be/_kVA8ihHye4
Το εγκώμιο του Αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη έπλεξε σήμερα ο εκδότης Γ. Κουρής κατά την κατάθεση του στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια των ΜΜΕ.
Την «πάσα» για αυτό έδωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Ν. Νικολόπουλος ο οποίος κάνει εκπομπή στο κανάλι Kontra Channel ιδιοκτησίας του, καθώς ανέφερε πως δεν παίρνει ούτε δίνει ένα ευρώ για να παρουσιάζει την εκπομπή του.
Μάλιστα κάλεσε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Μάκη Βορίδη που κάθονταν ακριβώς δίπλα του να ξεκινήσει τηλεοπτική καριέρα στο κανάλι!!!
Ο εκδότης τότε αποκάλυψε πως ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ που κάνει ήδη εκπομπή εκεί πληρώνει χρήματα για να αγοράσει τον τηλεοπτικό χρόνο.
Στη συνέχεια ο κ. Κουρής ευχαρίστησε τον κ. Άδωνι για τα 17.000 ευρώ που του καταβάλει κάθε μήνα δηλώνοντας πως είναι συνεπέστατος σαν Τράπεζα!!
Αφού υπάλληλος δεν μπορεί να θεωρηθεί αφού δεν πληρώνεται αλλά πληρώνει για να κάνει την εκπομπή του.
Βέβαια ο ιδιοκτήτης του Kontra, δεν ξέχασε τις πολιτικές διαφορές που τους χωρίζουν, στιγματίζοντας το γεγονός πως πολλές φορές κάνει «προπαγάνδα» μέσα από τις εκπομπές πωλήσεων βιβλίων που κάνει στον σταθμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ