Σύσσωμη η αμερικανική ηγεσία στην συνάντηση για πρώτη φορά στην ιστορία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

copypasteimage 711

Σήμερα η συνάντηση με τον αντιπρόεδρο Pence.

Ενδεικτικό της σοβαρότητας αλλά και της υπηρεσίας που προσφέρει στο έθνος η επίσκεψη Αλέξη Τσίπρα, Πάνου Καμμένου και άλλων υπουργών της κυβέρνησης στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι το γεγονός ότι στη συνάντηση παρευρέθη σύσσωμη η αμερικανική ηγεσία διά των κορυφαίων υπουργών.

Και μόνο το γεγονός ότι στη αναβαθμισμένη συνάντηση – δείπνο εργασίας έδωσαν το «παρών» ο υπουργός Εξωτερικών, Ρεξ Τίλερσον, ο υπουργός Οικονομικών, Στίβεν Μνιούτσιν, ο υπουργός Εμπορίου ,Ουίλμπορ Ρος, ο βοηθός προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Τζον Κέλι, ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας H.R Μακμάστερ, ο σύμβουλος και γαμπρός του Τζάρεντ Κούσνερ, η αναπληρώτρια σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας, Ντίνα Πάουελ, ο διευθυντής του Εθνικού Οικονομικού Συμβουλίου, Γκάρι Κον, ο πρέσβης στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ και η σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας για Ευρω-Ρωσικές σχέσεις, μαρτυρά το αναβαθμισμένο αμερικανικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα. Και όπως έλεγαν χθες στην Κυβέρνηση η σημερινή συνάντηση με τον Αμερικανό αντιπρόεδρο Μ. Πενς αναμένεται με μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφού οι δύο πλευρές «θα μπουν στα βαθιά» και στον «οδικό χάρτη» που θα περιγράφει λεπτομερώς τα επόμενα βήματα στις σχέσεις των δύο χωρών.

Εκτός λοιπόν από τις φιλοφρονήσεις μπροστά στις κάμερες, στο παρασκήνιο υπήρξε εξαιρετικής σημασίας συνεννόηση η οποία απαιτείται ακόμα και σε θέματα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία. Όπως αυτό της εμπλοκής αμερικανικών εταιρειών σε παραβατικές ενέργειες στην Ελλάδα. Δεν είναι τυχαία η παρουσία της συμβούλου εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ η οποία και δεσμεύτηκε να παρέχει κάθε δυνατή στήριξη στις ελληνικές αρχές για να διαλευκάνουν αυτές τις σοβαρές υποθέσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ