ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έρευνα της Γερουσίας για υπόθεση δωροδοκίας των Κλίντον με αντάλλαγμα την πώληση κοιτασμάτων ουρανίου των ΗΠΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ee2024e4 5918 42b4 9f29 c1259f87fb94ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΤΩΝ ΚΛΙΝΤΟΝ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ

Απόρρητα έγγραφα του FBI αποκαλύπτουν για πρώτη φορά ότι στελέχη των ρωσικών εταιριών Rosatom και Uranium One προέβησαν σε δωρεές ύψους 145 εκατ δολαρίων στο Ίδρυμα Κλίντον πριν αποκτήσουν το 20% των κοιτασμάτων ουρανίου των ΗΠΑ. 

Τα έγγραφα αποκαλύπτουν οτι η κυβέρνηση Ομπάμα είχε πλήρη επίγνωση της παράνομης δωροδοκίας από στελέχη της Ρωσικής πυρηνικής βιομηχανίας προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στη βιομηχανία ατομικής ενέργειας των ΗΠΑ, πριν εγκρίνει τη συμφωνία πώλησης του 20% των αποθεμάτων ουρανίου της Αμερικής.

Η δωρεά ύψους 145 εκατ δολαρίων προς το Ίδρυμα Κλίντον συνοδεύτηκε από έξοδα για ομιλίες του Μπιλ Κλίντον ύψους 500.000 δολαρίων την ίδια ώρα που η Χίλαρι ως Secretary of State συμμετείχε το 2010 σε επιτροπή που ενέκρινε τη συμφωνία πώλησης των κοιτασμάτων στη Μόσχα!

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε στα πλαίσια των ερευνών για τον υπόδικο Ρώσο κρατούμενο Βαντίμ Μικέριν, που επέβλεπε τα πυρηνικά σχέδια του Πούτιν για επέκταση στις Ηνωμένες Πολιτείες και είχε εμπλακεί σε πλήθος παρατυπιών που ξεκίνησαν από το 2009.

Τώρα, η Δικαστική Επιτροπή της Γερουσίας αποφάσισε να ξεκινήσει πληρη έρευνα για την υπόθεση δωροδοκίας, απαιτώντας από αρκετές ομοσπονδιακές υπηρεσίες να γνωστοποιήσουν εάν γνώριζαν ότι το FBI είχε αποκαλύψει τη διαφθορά πριν η κυβέρνηση Ομπάμα προχωρήσει στην πώληση των κοιτασμάτων στη Μόσχα.

 
infiltr8or

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ