Εξέλιξη βόμβα στην δολοφονία γυναίκας στο Β´ νεκροταφείο: Ελεγκτής σε ΔΟΥ το θύμα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

copypasteimage 79

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αστυνομία, εντοπίστηκε μία 30χρονη γυναίκα νεκρή και μαχαιρωμένη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, στα Άνω Πατήσια, η οποία σύρθηκε πάνω σε τάφο προσπαθώντας να βρει βοήθεια, πριν καταλήξει.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Της χάραξαν ένα “Γ” στο μάγουλο! Δείτε εδώ!

Όπως έγινε γνωστό, το θύμα έφερε τουλάχιστον έξι-επτά μαχαιριές, στο πρόσωπο και στο στήθος, όπου ήταν και το μοιραίο χτύπημα, ενώ πιστεύεται πως σύρθηκε στο έδαφος, ζητώντας βοήθεια, για περίπου 15 μέτρα, ωστόσο ο δράστης την ακολούθησε και την μαχαίρωσε εκ νέου, δίνοντάς της τη «χαριστική βολή»

Μυστήριο αποτελούν τα κίνητρα της επίθεσης στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι διεξάγουν έρευνες και αναζητούν την ταυτότητα του θύματος

Στο σημείο έσπευσε και ιατροδικαστής, ο οποίος αναμένεται να παραδώσει το πόρισμά του, ώστε να βγουν στο φως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε το φρικιαστικό έγκλημα στο Β’ Νεκροταφείο.

Τα δύο σενάρια της ΕΛ.ΑΣ.

Η Αστυνομία εξετάζει, πλέον, δύο βασικά σενάρια: είτε να υπάρχει στην περιοχή κάποιος τοξικομανής ή ψυχοπαθής, που έδρασε με αυτόν τον εγκληματικό τρόπο, είτε να πρόκειται για ληστεία.

Για τον λόγο αυτό, ερευνά εάν η 32χρονη είχε πάνω της κάποια προσωπικά αντικείμενα, τα οποία ενδεχομένως πήρε μαζί του ο ληστής. Το μαχαίρι του εγκλήματος δεν έχει βρεθεί ακόμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ