Ο προδότης των Κούρδων Μπαρζανί θέλει να βάλει ταφόπλακα στα όνειρα για ελεύθερο Κουρδιστάν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 6195Στο Ολυμπία έχουμε αποκαλύψει εδώ και χρόνια το ρόλο του προδότη των Κούρδων, Μπαρζανί. Είναι ο άνθρωπος που εξελέγη ως Κούρδος Σημίτης πρόεδρος του ιρακινό Κουρδιστάν, με τα λεφτά των τούρκων. Οι τούρκοι του πλήρωσαν κανάλια και εφημερίδες, καθώς και εκατομμύρια για προπαγάνδα ούτως ώστε να καταφέρει να εκθρόνιση τον ήρωα ηγέτη των Κούρδων Ταλαμπανί και να πάρει την εξουσία.

Ο ηγέτης Ταλαμπανί είχε καταφέρει να εξασφαλίσει ανεξαρτησία και αυτονομία για το ιρακινό Κουρδιστάν. Επαγωγικά το ιρακινό Κουρδιστάν είχε γίνει μια πραγματική κοιτίδα των Κούρδων, ένα εφαλτήριο από το οποίο θα ξεκινούσε η μαζική εξέγερση με προετοιμασία σωστή και οικονομική ενίσχυση από το πλουτοπαραγωγικό κομμάτι της περιοχής.

Ο Ερντογάν κατάφερε μεθοδικά και ανέδειξε τον Μπαρζανί ως πρόεδρο του ιρακινό Κουρδιστάν ώστε αυτός να αποπληρώσει το γραμμάτιο κάνοντας το δημοψήφισμα – φιάσκο που όχι μόνον δεν θα οδηγούσε σε ανεξαρτησία των Κούρδων του Ιράκ, αλλά αντίθετα όπως βλέπουμε οδήγησε σε απώλεια ακόμα και της αυτονομίας του ιρακινό Κουρδιστάν. Τα σύνορα έκλεισαν, οι πλουτοπαραγωγικές πηγές χάθηκαν.

Μέχρι χθες το Ιράκ στεκόταν ενάντια στην τουρκική επιθετικότητα κατά των Κούρδων. Σήμερα, μετά την προδοσία Μπαρζανί η Τουρκία επιτίθεται ανενόχλητη και επιχειρεί εντός του Ιρακινού εδάφους εξοντώνοντας τους ήρωες του PKK.

Μοναδική ελπίδα για το Κουρδιστάν είναι η άμεση ανατροπή του Μπαρζανί, η ηγεσία να ανατεθεί στο γιο του ήρωα Ταλαμπανί, να επανέλθει το καθεστώς της περιοχής άμεσα στην προγενέστερη κατάσταση και να συνεχίσει το σχέδιο Ταλαμπανί για εξέγερση την κατάλληλη στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ