ΒΙΝΤΕΟ: Οι συριακές δυνάμεις ανακάλυψαν ισραηλινά, νατοϊκά όπλα σε κρησφύγετα της Daesh

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

syria israeli opla daesh
Οι συριακές στρατιωτικές δυνάμεις ανακάλυψαν ένα μεγάλο κρησφύγετο όπλων που κατασκευάστηκαν από το Ισραήλ στη στρατηγική πόλη Mayadin στην επαρχία Dayr al-Zawr, ημέρες μετά την επανάκτηση της ανατολικής πόλης από τους τρομοκράτες της Daesh.
Τα όπλα συμπεριλάμβαναν διάφορα είδη βαρέων, μεσαίων και ελαφρών πυροβόλων όπλων που πέρα από το Ισραήλ προέρχονταν από ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες καθώς και μέλη της στρατιωτικής συμμαχίας του ΝΑΤΟ, ανέφερε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA της Συρίας.
[wpvideo TQ1Ok5Jw]
Βρήκαν επίσης ολμοβόλα, εξοπλισμό πυροβολικού, μεγάλες ποσότητες αντιαρματικών πυρομαχικών και ένα κανόνι 155 χιλιοστών που κατασκευάστηκε από το ΝΑΤΟ με βεληνεκές έως και 40 χιλιόμετρα.
Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που οι συριακές κυβερνητικές δυνάμεις έκαναν τέτοιες ανακαλύψεις σε τρομοκρατικά κρησφύγετα σε ολόκληρη τη χώρα.
Σύμφωνα με το SANA, μόνο λίγες μέρες πριν, κατέλαβαν ισραηλινό πυροβόλο όπλο μαζί με μεγάλα ποσά όπλων, πυρομαχικών και εξοπλισμού επικοινωνίας από τρομοκράτες Takfiri στην περιοχή του Jib al-Jarrah στην ύπαιθρο της ανατολικής Homs.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ