Τίποτα σ' αυτό το άρθρο δεν είναι αλήθεια (εκτός κι αν όντως έτσι είναι τα πράγματα).

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σας αρέσουν οι ιστορίες μυστηρίου με ιλιγγιώδη πλοκή, που κυλάνε συναρπαστικά μέσα από συνεχείς ανατροπές και αποκαλύψεις; Η ιστορία για την οποία θα σας πω δυο λόγια, από ανατροπές και αποκαλύψεις έχει να φαν’ κι οι κότες. Και όχι μόνο. Έχει επιπλέον καλούς και κακούς, δράση, δολοπλοκίες, συνωμοσίες, κατασκόπους, διπλούς κατασκόπους, σασπένς, σεξ και βία, βία και νοθεία, δισεκατομμύρια που αλλάζουν χέρια στα κρυφά, αδίστακτα παιχνίδια εξουσίας, εκατοντάδες διάσημους πρωταγωνιστές και εκατομμύρια κομπάρσους. Μιλάμε για υπερ-υπερπαραγωγή.

Μόνο που δεν θα τη διαβάσετε σε βιβλίο -αν και είμαι σίγουρος ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε κάποιο ήδη γράφεται- για τον απλούστατο λόγο ότι ακόμη δεν ξέρουμε το τέλος. Διαδραματίζεται τώρα. As we speak.

Το γύρισα λίγο στο αγγλικό, γιατί σας πάω στην Αμερική. Εκεί εξελίσσεται κατά κύριο λόγο η ιστορία μας, αλλά όχι μόνο. Τώρα τελευταία έχει μπόλικες σκηνές από Βόρεια Κορέα και Χονγκ Κονγκ.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Πριν από 4 περίπου μήνες, στο 4chan, ένα φόρουμ ανώνυμων χρηστών για το οποίο αξίζει να ψάξετε να μάθετε περισσότερα, εμφανίστηκε ένας μυστηριώδης χρήστης με όνομα/κωδικό Q. (Αν θέλετε να μάθετε για αυτόν στο youtube γράψτε απλά Q anon, καθημερινά ανεβαίνουν πολλά βίντεο με τις τελευταίες εξελίξεις.)

Από τις πληροφορίες που άρχισε να καταθέτει και τον τρόπο που τις έδινε, με το σταγονόμετρο, με γρίφους και κωδικούς, (οι χρήστες του 4chan φημίζονται για την ικανότητά τους να βγάζουν άκρη), ήταν προφανές -αν μη τι άλλο- ότι παρουσιαζόταν σαν άνθρωπος των μυστικών υπηρεσιών με πολύ υψηλές προσβάσεις και διαβαθμίσεις ασφαλείας. Από την αρχή ζήτησε από τους υπόλοιπους χρήστες ή πατριώτες όπως συχνά τους αποκαλεί, να εμπλακούν, όχι μόνο για να αποκρυπτογραφούν τα μηνύματα του, αλλά για να δημιουργήσουν μια δυναμική, εναλλακτική πηγή ενημέρωσης, έξω από τα πλήρως ελεγχόμενα ΜΜΕ και μια κυψέλη ακτιβισμού κόντρα στα επίσης ελεγχόμενα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ιστορία που παρουσιάζει ο Q μέσα από περισσότερες από 900 ήδη αναρτήσεις που καθημερινά σχεδόν συνεχίζονται, πολύ χονδρικά έχει ως εξής: (προσοχή: οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι τελείως, μα τελείως συμπτωματική.)

• Εδώ και κάμποσο καιρό μαίνεται ένας κρυφός πόλεμος, για τον οποίο ξέρουμε ελάχιστα, ούτε καν την κορυφή του παγόβουνου. Ένας πόλεμος ανάμεσα σε αυτούς που θεωρούν ότι τους ανήκει ο κόσμος και σε αυτούς που θέλουν να κάνουν τους πρώτους να πληρώσουν για τα εγκλήματά τους. Αυτός ο πόλεμος τώρα κορυφώνεται (“2018 will be glorious, Q”).

• Στους “κακούς” (το γενικεύω γιατί δεν υπάρχει χρόνος να μπω σε λεπτομέρειες) που τους αποκαλεί και black hats, περιλαμβάνονται: οι διάφοροι Ρόθτσιλντ (και είναι μπόλικοι οι άτιμοι) μαζί με το Federal Reserve και τις κεντρικές τράπεζες που τους ανήκουν, το ΔΝΤ (έτσι υποδουλώνονται οι λαοί), ο Σόρος, η Χίλαρι και ο Μπιλ, ο Ομπάμα, η οικογένεια Μπους, το FBI, η Σαουδική Αραβία (γιατί άραγε τώρα τελευταία έχουν γίνει τόσο δύσκολοι οι καιροί εκεί κάτω για τους πρίγκιπες;), ο Νετανιάχου, η Μέρκελ και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η CIA. Επιπλέον ο Μπέζος (όχι ο δικός μας, ο άλλος ο φτωχός με το Amazon), o Έρικ Σμιτ της Google, o Ζούκενμπεργκ του facebook, ο Τζακ Ντόρσι του Twitter, κα.

• Την ομάδα των “καλών” (the white hats) απαρτίζουν το γενικό επιτελείο του Αμερικάνικου στρατού και ιδιαίτερα το Ναυτικό, ο Τραμπ και η ομάδα του, με αιχμή του δόρατος το υπουργείο δικαιοσύνης και τον γενικό εισαγγελέα Τζεφ Σέσιονς, η έτερη μυστική υπηρεσία η NSA, ο Ασάνζ των wikileaks, ενώ από δίπλα σιγοντάρουν o γνωστός Βλαδίμηρος, η Κίνα και οι BRICS.

• Ο Τραμπ εξελέγη πρόεδρος γιατί δεν κατάφεραν να νοθεύσουν τις εκλογές όπως έκαναν δυο φορές με τον Μπους τον υιό. Κάποιοι φρόντισαν και τα εκλογικά μηχανάκια του Σόρος προς έκπληξη όλων δεν έβγαλαν νικήτρια την Χίλαρι. “They never thought she would lose”, Q.

• H βασική προεκλογική υπόσχεση του Τραμπ ήταν ότι θα αποστραγγίξει το βάλτο στην Ουάσινγκτον (Drain the Swamp). Την υπόσχεση του θα την κρατήσει.

• Στις 18/11/17 περισσότεροι από 2.000 πεζοναύτες εισέβαλαν στα κεντρικά της CIA στο Λάνγκλεϊ της Βιρτζίνια. Έφυγαν με terrabytes αποδεικτικό υλικό για να κλείσουν πολύ κόσμο φυλακή. (Πολλά άρθρα γράφτηκαν γι αυτό, μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο θα σας πείσει, και περιέργως πως, κανείς ποτέ δεν τα διέψευσε.)

• Η CIA και ο πατήρ Μπους δολοφόνησαν τον Κένεντι (τώρα κάτι μας είπες…)

• Η Χίλαρι και ο Τζον Πεντέστα, το δεξί της χέρι στην προεκλογική της εκστρατεία, διέταξαν τη δολοφονία του Σεθ Ριτς, που διέρρευσε τα αρχεία των δημοκρατικών στα wikileaks. Εννοείται ότι δεν τα διέρρευσαν οι Ρώσοι.

• O Έρικ Σμιτ παραιτήθηκε από το τιμόνι της Google την ίδια μέρα (21/12/17) που ο Τραμπ εξέδωσε το προεδρικό διάταγμα #13818 με το οποίο δημεύονται οι περιουσίες όσων εμπλέκονται σε σοβαρές παραβιάσεις των ανθρώπινων δικαιωμάτων και διαφθορά. Την πρώτη Μαρτίου εφέτος, με νέο προεδρικό διάταγμα του Τραμπ (#13825), επεκτείνονται οι αρμοδιότητες των Στρατοδικείων. Και στις δύο περιπτώσεις, κουβέντα από τα ΜΜΕ.

• Αυτή τη στιγμή έχουν στοιχειοθετηθεί χιλιάδες κατηγορητήρια, περισσότερα από 10.000, που για την ώρα παραμένουν σφραγισμένα (sealed indightments), αλλά όχι ακόμα για πολύ.

• Η παιδοφιλία και άλλα ανείπωτα εγκλήματα δίνουν και παίρνουν στα ανώτατα κλιμάκια της εξουσίας. Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι είναι εξίσου ένοχοι και σάπιοι.

• Οι φαρμακοβιομηχανίες έχουν τεράστια δύναμη, λαδώνουν τους πάντες (εκτός από τον Αντωνάκη!) και αν γιάτρευαν κάποιες αρρώστιες, όπως ήδη μπορούν(!!!), θα έχαναν εκατομμύρια πελάτες και δισεκατομμύρια έσοδα.

• Ο Έντουαρντ Σνόουντεν, που δούλευε για τη NSA κι έβγαλε στη φόρα τα άπλυτά της, είναι πράκτορας της CIA. Τι κι αν τον έκανε ήρωα ο Όλιβερ Στόουν, ο Q ανέβασε φωτογραφία σε real time για το που βρίσκεται. Οι χρήστες του 4chan σε ελάχιστο χρόνο ταυτοποίησαν το σημείο με συγκεκριμένο δρόμο στο Χονγκ Κονγκ. Από ό,τι φαίνεται ο Σνόουντεν δεν πήγε ποτέ στη Ρωσία. Στις 8 Μαρτίου ο Q σε ανάρτησή του, απευθύνθηκε σε αυτόν: “@Snowden. We can take you anytime.” Και του έδωσε επιλογή: “Α/Β or C”, που κατά πως λένε στη γλώσσα των μυστικών υπηρεσιών μεταφράζεται σε Assassin’s Bullet or Cuffs? (Σφαίρα εκτελεστή ή χειροπέδες;)

• Η Βόρεια Κορέα επιβίωνε για χρόνια με τη στήριξη της CIA. Ήταν πιόνι της. Ο Μπιλ Κλίντον τους έδωσε πυρηνικά και οι δοκιμές των βαλλιστικών πυραύλων που έκαναν τελευταία ήταν μια απελπισμένη προσπάθεια της ελίτ να ξεκινήσει έναν ακόμα παγκόσμιο πόλεμο για να έχει ελπίδα να γλυτώσει.

• Πάντα σύμφωνα με τον Q, ο Τραμπ στο πρόσφατο ταξίδι του στην Ασία το Νοέμβριο του ’17 ήδη συναντήθηκε με τον Κιμ Γιονγκ Ουν και, με την CIA εκτός παιχνιδιού, συμφώνησαν.

• Κάποια κοινωνικά δίκτυα θα καταρρεύσουν από τις αποκαλύψεις για το βρώμικο ρόλο τους.

• Χρειαζόμαστε επειγόντως Διακήρυξη Δικαιωμάτων για το Ίντερνετ (Internet Bill of Rights). Αλλιώς οι ιντερνετικοί κολοσσοί κάνουν ό,τι θέλουν, που ποτέ δεν είναι για το καλό μας.

• Όπου νάναι θα διαρρεύσει βίντεο με τη Χίλαρι που θα την ξεμπροστιάσει για αυτό που πραγματικά είναι. Θα αποτελέσει ταφόπλακα για πολλούς καθώς το συγκεκριμένο βίντεο θα είναι “impossible to defend and toxic to anyone connected to it.” (αδύνατο να το υπερασπιστείς και τοξικό για όσους συνδέονται μαζί του.)

Σας κούρασα.

Κάτι τελευταίο. Μόλις κοίταξα να δω αν έχει αναρτηθεί κάτι επιπλέον όση ώρα έγραφα και δεν απογοητεύτηκα. Έχει να κάνει με την πολυαγαπημένη μας Άντζελα (όχι την Δημητρίου).

image 452

Δεν τολμώ να γράψω τι φαντάζομαι ότι υπαινίσσεται. Ευτυχώς που τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αλήθεια.

Η ανάρτηση κλείνει με αυτά τα λόγια: “Η αλήθεια θα σοκάρει τον ΚΟΣΜΟ. Σχετικό με γεγονότα προσεχώς.” Και παρακάτω: “Το μέλλον ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ το παρελθόν.” 

Αν κρίνουμε από τον ολοένα και αυξανόμενο αριθμό σε views στο youtube και re-tweets, ο Q έχει καταφέρει και συναρπάζει. Τύφλα νάχουν το 24, το Lost και οι Καρντάσιανς.

Η συνέχεια επί της οθόνης (του λάπτοπ).

ο Κανένας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ