ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ (ΠΕΜΠΤΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

kairos13
Τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες στη Θράκη, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα με σταδιακή βελτίωση του καιρού μετά το μεσημέρι, περιμένουμε την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 16 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 19, στην Κεντρική Ελλάδα από 5 έως 21 βαθμούς, στην Ήπειρο από 6 έως 19, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 8 έως 20, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 21 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν γενικά από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3 έως 5 μποφόρ και τοπικά στο Νότιο Αιγαίο 6 μποφόρ, ενώ στο Βόρειο Αιγαίο τις βραδινές ώρες θα στραφούν σε νότιους ασθενείς έως σχεδόν μέτριους.
Στην Αττική περιμένουμε καλό και διαυγή καιρό με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν με μικρή πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ και από τις απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί με ίδιες εντάσεις. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 2 με 5 βαθμούς χαμηλότερες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ