Μόνο που δεν διάβασε μηνυμα του Ερντογαν ο Τανιμανιδης στον αέρα του Σαρβαιβορ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ πολιτική παρέμβαση στο παιχνίδι! #SurvivorGr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

358E7777-94F5-4C29-A98E-DC26ED948A92.jpeg
Στο αποψινό συμβούλιο του Survivor, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε μια μεγάλη αλλαγή που θα συμβεί στο ριάλιτι.
 
 
[wpvideo kGHvzJAB]
Όπως ενημέρωσε ο παρουσιαστής, το εσωτερικό πρωτάθλημα με Τουρκία και Ρουμανία ακυρώνεται, καθώς είναι αδύνατη η παράλληλη προβολή και στις τρεις χώρες. Η Ελλάδα, ωστόσο, από την επόμενη εβδομάδα θα δώσει αγώνες κόντρα στους Τούρκους.
https://m.youtube.com/watch?v=SExlDMwP8Y0
«Έχουμε πει ότι οι καλύτεροι παίκτες θα εκπροσωπούν τη χώρα μας στο εσωτερικό πρωτάθλημα ανάμεσα σε Ελλάδα, Τουρκία και Ρουμανία. Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα ακυρώθηκε. Δεν θα συνεχιστεί κατά τη διάρκεια της σεζόν, δεν θα ξαναυπάρξει αγώνας ανάμεσα στις δύο χώρες.
Ο λόγος είναι ότι είναι πρακτικά αδύνατη η παράλληλη προβολή του συγκεκριμένου αγωνίσματος κα στις τρεις χώρες. Δεν γίνεται να παίζει μία μέρα στη μία χώρα και μία μέρα στην άλλη, λόγω του ίντερνετ πλέον τα σπόιλερ βρίσκονται παντού.
Ο αληθινος λόγος όμως ειναι το άγριο ξύλο που έφαγαν οι Τούρκοι απο τους Ρουμάνους τις προηγούμενες μέρες με αποτέλεσμα με εντολή Ερντογαν να σταματήσουν τα αγωνίσματα ανάμεσα στους Τούρκους και τους Ρουμάνους! 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ