Νίκος Νικολόπουλος: Υπονομευτές της πραγματικής αλήθειας όσοι ήθελαν να καταθέσει η σύζυγος του Στουρνάρα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img 8808Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής για την Υγεία Νίκος Νικολόπουλος, σχολίασε ως εξής:

«Η χτεσινή συνηγορία του ζεύγους Στουρνάρα, που συνοδεύτηκε και με show αποχώρηση, ήταν μία ακόμη θλιβερή επιβεβαίωση πως ο Μητσοτάκης και οι «μπιστικοί» του συμμετέχουν στην εξεταστική για να αβαντάρουν τους φερομένους ως εμπλεκομένους στα σκάνδαλα της υγείας. Ειλικρινά στεναχωριέμαι για το κατάντημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επί Μητσοτάκη του… μικρού, να χρησιμοποιεί τους βουλευτές του για  «διατεταγμένες» κοινοβουλευτικές αποστολές.

Θα ήταν προτιμότεροο κ. Μητσοτάκης και η κ. Γεννηματά να μην ψήφιζαν την σύσταση Εξεταστικών Επιτροπών, παρά να ψηφίζουν και να συμμετέχουν, να επιδιώκουν την συσκότιση και τον αποπροσανατολισμό και «κουκούλωμα» των σκανδάλων.

Το χρέος μας στις Επιτροπές, είναι η αποκάλυψη της αλήθειας με ερωτήσεις εύστοχες και όχι αβανταδόρικες, όχι η συγκάλυψη ή οι όποιοι παρελκυστικοί συμψηφισμοί για δημιουργία σύγχυσης και απαξίωσης της συμμετοχής μας και του ρόλου μας σ’ αυτές τις Επιτροπές.

Οι πολίτες αντιλαμβάνονται τη στάση και τη συμπεριφορά όλων μας και βγάζει συμπεράσματα που πλήττουν την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος. Αλλά και δικαιώνει τους βουλευτές που μάχονται να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να αποδοθούν ευθύνες, για τη διάπραξη των τεραστίων οικονομικών σκανδάλων, που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία και το λαό μας στην φτώχεια.

Προσωπικά, μια τέτοια δικαίωση νοιώθω σήμερα για το γεγονός ότι έγινε δεκτή από την πλειοψηφία της Εξεταστικής να μην μετατρέψουμε τον χαρακτήρα της επιτροπής, σε «κολυμβήθρα του Σιλωάμ»… Δεν προσφέρεται ως τηλεοπτικό ντεκόρ για να υπενδυθούν τα fakenews των καναλαρχών της διαπλοκής. Δεν εκλήθη να καταθέσει η κ. Λίνα Νικολοπούλου, σύζυγος του Προέδρου της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα, παρ’ ότι κάτι τέτοιο «αβαντάριζαν» εξόφθαλμα βουλευτές του Μητσοτάκη, της Γεννηματά και των λοιπών «συγγενών» κομμάτων, γιατί αλήθεια τι θα ερχόταν να μας πει, μετά και την αποκάλυψη ότι ο άνδρας της είχε έμμισθη σχέση με την Novartis κατά την περίοδο που ήταν πρόεδρος του ΙΟΒΕ;

Κλείνοντας θυμίζω το λαϊκό γνωμικό : «Θέλει η.. να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει!» Κάποιοι ας μην δείχνουν με τον πλέον προκλητικό τρόπο ότι βρίσκονται σε «διατεταγμένη» υπηρεσία για να παρεμποδίοσυν την αποκάλυψη των κλεφτών του δημοσίου χρήματος που αντί να διοχετεύεται σε φάρμακα πήγαινε για την dolce vita κάποιων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ