ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

kairos14
Νεφώσεις με τοπικές βροχές στην Ήπειρο και στη Μακεδονία, φαινόμενα που βαθμιαία θα σταματήσουν, και παροδικές νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα, περιμένουμε την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018. Νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Παράλληλα αναμένεται σταδιακή μεταφορά σκόνης από την Αφρική, αρχικά στη Δυτική Ελλάδα και από τις απογευματινές ώρες στις υπόλοιπες περιοχές.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 0 έως 16 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 19, στην Κεντρική Ελλάδα από 5 έως 22 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 8 έως 20, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 23 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 9 έως 19 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 21 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν νότιοι νοτιοανατολικοί άνεμοι εντάσεων 5 με 6 μποφόρ, με σταδιακή ενίσχυση στα βόρεια πελάγη σε σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.
Στην Αττική περιμένουμε παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 2 με 5 βαθμούς χαμηλότερες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ