11/04/2021

Τούρκος παράφρονας ζητά ενίσχυση των τουρκικών δυνάμεων στο Αιγαίο μετά και τις δηλώσεις ελληνόφωνων πολιτικών ότι «η Ελλάδα είναι προκλητική»!

image 473

Να φέρω και τον Μητσοτάκη οι ψηφοφόροι του. Γιατί οι τούρκοι σίγουρα τον χαίρονται.

Σε συνέντευξη Τύπου στην τουρκική βουλή, μιλώντας ως εκπρόσωπος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), ο Τσιτσέκ υποστήριξε ότι «η επιθετική και απειλητική συμπεριφορά της Ελλάδας στο Αιγαίο έχει ανησυχήσει την Τουρκία» και κάλεσε τον Υπουργό Άμυνας να ενισχύσει τη δύναμη του στόλου στην περιοχή.

Παράλληλα, επανέλαβε τα περί νησιών “υπό ελληνική κατοχή”, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όσον αφορά τα χαμένα μας νησιά στο Αιγαίο, μας έχει ανησυχήσει o επιθετικός και ο χωρίς προηγούμενο απειλητικός τρόπος που συμπεριφέρθηκε η Ελλάδα κατά το παρελθόν».

«Ο Υπουργός Άμυνας έχει πει ότι δεν θα επιτρέψει καμία παραχώρηση των δικαιωμάτων μας στο θέμα αυτό, και το τελευταίο διάστημα βλέπουμε να γίνονται κάποια πιο αποφασιστικά βήματα, τα οποία θέλουμε να συνεχιστούν, και ειδικά ο στόλος στο Αιγαίο τονίζουμε ότι πρέπει να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο», συμπλήρωσε.


http://www.enikos.gr/international/565172/tha-mas-trelanoun-oi-tourkoi-poios-zita-enisxysi-ton-dynameon-tis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ