Σήμερα ο Μιχαλολιάκος απέδειξε ότι οι Χρυσαυγίτες είναι υμνητές της τουρκιας και του Ερντογάν περισσότερο και από τον Μητσοτάκη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όποιος έβλεπε την εκπομπή του Μάκη Κουρή στο Κόντρα, που φιλοξενούσε τον απόγονο της σποράς των ηττημένων του 1945 Μιχαλολιάκο, καταλάβαινε αμέσως ότι η χρυσή Αυγή και οι Χρυσαυγίτες, με πρώτο στο Μιχαλολιάκο και τον Κασιδιάρη, είναι όχι μόνο απόγονοι των ναζί αλλά και πραγματικοί ισλαμοφασίστες. Και για να είμαστε σαφέστεροι υποστηρικτές του Ερντογάν καλύτεροι και από τους γκρίζους λύκους.

Αν βλέπατε τι έλεγε ο Μιχαλολιάκος για τον Ερντογάν και πόσο τον εξυμνούσε ως μεγάλο ηγέτη της Τουρκίας, καθένας θα καταλάβαινε ότι ηγέτης του Μιχαλολιάκου είναι ο Ερντογάν. Και αυτό αποδεικνύεται από το μίσος που έβγαζε – ταυτιζόμενος με τον Κασιδιάρη — για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό. Ακόμη δεν περισσότερο έφτασε να αμφισβητεί το ρόλο του πατριάρχη και το πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης.

Οι αναγνώστες του Ολυμπία πρέπει να καταλάβουν τι εστί Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης και χρυσή Αυγή. Πραγματικοί μειοδότες του έθνους, εχθροί της θρησκείας, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει τον Χίτλερ και απηχούν πλέον ευθέως τις απόψεις του διεστραμμένου Έρνστ Ρεμ. Άλλωστε η χρυσή Αυγή είναι οργανωμένη στα πρότυπα των ταγμάτων εφόδου του Ερνστ Ρεμ, που ακόμη και ο ίδιος ο Χίτλερ φοβόταν.

Ξέρουμε ότι μόλις δημοσιευθεί αυτή η ανάρτηση κάτω από αυτήν θα βγουν όλα τα φίδια της χρυσής Αυγής για να βγάλουν τη χολή τους. Καλώς να ορίσουν. Απλώς δείχνουν ποιοι είναι. Και το Ολυμπία θα τους φιλοξενεί για να καταλάβει η ελληνική κοινωνία ποιοι είναι οι πραγματικοί εχθροί της.

Καλωσορίσατε λοιπόν λαθρομετανάστες της πολιτικής Χρυσαυγίτες, απόγονοι των ναζί και υμνητές του Ερντογάν. Και άξιος ο μισθός σας από οπουδήποτε κι αν προέρχεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ