Επιστολή ύμνος για τον Καραμανλή, κόλαφος για τον Μητσοτάκη από τα (πραγματικά) γαλάζια Α.με.Α.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

image 90

Το εμπόριο ελπίδας με τα Α.με.Α. για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την παρέα του, κάπου εδώ σταματάει.

Επιστολή κόλαφος, που έστειλαν αναγνωρισμένοι, σημαντικοί συμπολίτες μας, υμνεί τον πατριωτισμό και την κοινωνική πολιτική του Κώστα Καραμανλή γύρω από το θέμα του αναπηρικού κινήματος και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και καταδικάζει την αναλγησία του νεοφιλελεύθερου Κυριάκου Μητσοτάκη, του Λευτέρη Αυγενάκη που «παίζουν» και εμπαίζουν τους ανάπηρους για τις ανάγκες της επικοινωνίας τους και μόνο.

Οι συμπολίτες, μας που υπογράφουν την επιστολή, είναι Α.με.Α. με πραγματική προσφορά στην Κεντροδεξιά και την πατρίδα. Δεν διακρίθηκαν για τους αγώνες τους στο αναπηρικό κίνημα, μόνο. Πρώτα διακρίθηκαν και διακρίνονται καθημερινά γιατί επιβιώνουν με αξιοπρέπεια σε ένα περιβάλλον που τιμωρεί την αναπηρία, ειδικά μέσα στα Μνημόνια, παρότι καταλαμβάνει πολύ μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού μας και αυτό αγνοείται. Είναι άνθρωποι γενναίοι, πατριώτες, του μεροκάματου που διακρίθηκαν για την συνεισφορά τους στην κοινωνία, στην εργασία τους, που σήκωσαν ψηλά την Ελληνική σημαία και έκαναν την Ελλάδα μία περήφανη χώρα. Είναι άνθρωποι, που οι πορφυρογέννητοι, δεν τους φτάνουν ούτε στην πιο χαμηλή βίδα του αναπηρικού τους αμαξιδίου.

Σύντομα… στις οθόνες σας.

Υ.Γ.

Ας δούμε μετά από αυτή την επιστολή, πώς θα αντιδράσουν οι βουλευτές ΝΔ που έχουν κοινωνική δράση και τη «διαφημίζουν». Θα αναθεωρήσουν, για την ηγετική ομάδα που στηρίζουν; Θα αποδείξουν πως είναι κοινωνικά και πολιτικά ευαίσθητοι;

ΦΩΣ!

«Ο Κεντροδεξιός»

https://kentrodexios.wordpress.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ