Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ (με το νέο ΑΦΜ) χωρίς κεντρικό ομιλητή τον Μητσοτάκη γίνεται;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


image 91
image 92
Είναι δυνατόν να λείπει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη γιορτή των υβριστών του Κώστα Καραμανλή, του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και του Προκόπη Παυλόπουλου;
Κάποτε τα (σοβαρά) κόμματα έστελναν εκπροσώπους στους ιδεολογικούς πολιτικούς αντιπάλους.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το άλλαξε αυτό. Πηγαίνει ο ίδιος στα συνέδρια του ΠΑΣΟΚ. Θέλοντας να δείξει την ευγνωμοσύνη του για την αλλοίωση της κεντροδεξιάς εκλογικής βάσης κατά τις εσωκομματικές εκλογές του 2015, θέλοντας να δείξει στον Κώστα Σημίτη πόσα πολλά του χρωστά γιατί του άνοιξε τις πύλες της Εθνικής Τράπεζας και τον έκανε μεγαλοστέλεχος (ακόμη και με την πράσινη κυβέρνηση των εκσυγχρονιστικών σκανδάλων), θέλοντας να ευχαριστήσει το βαθύ ΠΑΣΟΚ που του έχει χαρίσει όλα αυτά τα θαυμαστά στελέχη που απαρτίζουν το στενό του επιτελείο και χαράσσουν πολιτική και στρατηγική στο κόμμα του Εθνάρχη.
Και ακολούθησε η Φώφη Γεννηματά, που ήρθε στο συνέδριο της ΝΔ και ένιωσε τόσο άνετα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που δεν δίστασε να ζητήσει εξεταστική για την περίοδο διακυβέρνησης Κώστα Καραμανλή.
Δεν περιμένουμε με αγωνία την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο συνέδριο του ξεπλύματος των σκανδάλων του ΠΑΣΟΚ. Ξέρουμε τι θα πει. Θα ευχαριστήσει όλες και όλους που συνέβαλαν να βρεθεί η Ελλάδα στα Μνημόνια και ο Κώστας Καραμανλής (παρέα με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη) στον πολιτικό πάγκο για να νιώθει ο ίδιος ένας εν δυνάμει πρωθυπουργός.
Όμως του(ς) έχουμε μία κακή έκπληξη!
Οι εξελίξεις είναι μπροστά, το πολιτικοκοινωνικό χάος δεδομένο, η αυτοδυναμία ανύπαρκτη και τότε θα χρειαστεί να έρθουν αυτοί από τον «πάγκο» για να εγγυηθούν όχι μόνο την ενότητα της χώρας (απέναντι σε καταρρέουσα οικονομία και εθνικά θέματα), αλλά και πως αυτοί που προκάλεσαν το Μνημονιακό ξεπούλημα και την εξαθλίωση του λαού επί σχεδίου, θα έχουν μία «έντιμη» έξοδο παρά τα όσα κακά προξένησαν.
Γιατί το μήνυμα της ιδρυτικής διακήρυξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή (που κάποιοι επιμελώς έχουν ξεχάσει) είναι ενότητα και σύνεση, κυρίως τις στιγμές που θεριεύει η εκδίκηση και ο αλληλοσπαραγμός.
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ