Αυτή είναι η λίστα με τους «εχθρούς» του Κυριάκου Μητσοτάκη εντός ΝΔ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣΟ Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποφασίσει, όπως όλα μαρτυρούν, τις επόμενες εκλογές να «φυτέψει» στις κομματικές λίστες τα δικά του στελέχη, ελπίζοντας ότι με τη βοήθεια και του κομματικού μηχανισμού θα υπερκεράσουν όσους δεν είναι δικοί του. Το άγχος του προέδρου της μεταλλαγμένης ΝΔ για την επόμενη ημέρα των εκλογών τον οδηγεί σε «προληπτικές ανθρωποθυσίες» και αρκετό πόλεμο λάσπης για όσους δεν επιθυμεί. Γνωρίζει, εξού και ο πανικός του, ότι στην περίπτωση που το κόμμα του δεν είναι πρώτο μετά τις εκλογές ή αν κερδίσει με μικρή διαφορά, αυτομάτως θα τεθεί θέμα απομάκρυνσής του από την ηγεσία της ΝΔ, με πρώτο διαμαρτυρόμενο τον Άδωνι Γεωργιάδη. Γι’ αυτό θέλει πάση θυσία να ελέγξει την κοινοβουλευτική ομάδα, ώστε να αποφύγει το μοιραίο που έρχεται…

Στον κατάλογο των «εχθρών» της σημερινής ηγεσίας ξεχωριστή θέση έχουν οι Γιώργος Βλάχος, Σοφία Βούλτεψη, Γιώργος Κασαπίδης, Νικήτας Κακλαμάνης, Νίκος Δένδιας, Ελενα Ράπτη, Ολγα Κεφαλογιάννη, Λευτέρης Ζαγορίτης, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Θεόδωρος Καράογλου, Σάββας Αναστασιάδης, Γιώργος Καρασμάνης, Σάκης Ιωαννίδης, Κώστας Αρβανιτόπουλος, Γιώργος Ορφανός, Στέφανος Γκίκας, Γιάννης Ανδριανός και Ανδρέας Κουτσούμπας.

Με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ξέρει τι θέλει να κάνει και πως να τον διαχειριστεί, αν μπορεί… Σίγουρο είναι πάντως πως θα ήθελε να μην υπάρχει!

Με τον Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέα, υπάρχει ένα παρασκήνιο υποβάθμισης, σύμφωνα με το οποίο η Μητσοτακική και πρώην Πασοκτζού Φωτεινή Αραμπατζή, προσπαθεί να κάνει το colpo grosso στις Σέρρες και να «πετάξει» στη 2η θέση τον junior. Όλο αυτό θα προκύψει από δύο παραμέτρους : 1. από τον πόλεμο λάσπης στον Καραμανλή junior και 2. από το γεγονός ότι θα πάνε να ψηφίσουν μόνο οι Μητσοτακικοί αφού οι γνήσιοι Νεοδημοκράτες θα απέχουν λόγω μετάλλαξης του κόμματος σε Σημιτικό παράρτημα. Αν ο Κώστας Καραμανλής junior βρεθεί στη 2η θέση, τότε η υπουργοποίησή του, θεωρείται απίθανη, άρα ο Μητσοτάκης ξεμπερδεύει με ένα ακόμη Καραμανλικό βαρίδι.

Από την παραπάνω λίστα λείπει το όνομα του Θόδωρου Ρουσόπουλου, γιατί ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος – απόλυτα συστημικός – τα έχει βρει σε όλα με τον Μητσοτάκη και θα είναι υποψήφιος στην Β΄ Αθηνών, όπου μάλιστα θα περπατήσει χέρι – χέρι με τον Άδωνι Γεωργιάδη! Και έτσι εξηγούνται και οι δημόσιες δηλώσεις στήριξης του Ρουσόπουλου στον Γεωργιάδη.

https://kentrodexios.wordpress.com/2018/03/13/αυτή-είναι-η-λίστα-με-τους-εχθρούς-του/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ