Τους έκανε ρόμπα για άλλη μια φορά ο τσολιάς της @ellinofreneia Δείτε πως την πάτησαν δεκάδες sites και αναρωτηθείτε για την ποιότητα των ειδήσεων που μας σερβίρουν! @tsoliasofficial

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://twitter.com/tsoliasofficial/status/974718549032865794?s=21
Όλα άρχισαν απο αυτο το tweet στο νεο account στο Twitter του τσολιά της Ελληνοφρένειας! Δεκάδες δημοσιογραφαρες σε μεγάλα sites έσπευσαν να το μεταφράσουν σαν μεταγραφή της Ελληνοφρένειας στην ΕΡΤ.

Πρωτα απο όλα δεν σκέφτηκαν το πιο απλό, αν ειναι όντως αληθινό το account ή Τρολ! Τελικά το account δεν ήταν Τρολ αλλα τους τρολλαρε άγρια γιατί εννοούσε οτι η Ελληνοφρενεια θα παει καλεσμένη σε εκπομπή της ΕΡΤ, δεν θα πάρει μεταγραφή στην ΕΡΤ!
https://twitter.com/tsoliasofficial/status/974739417263935491?s=21
 
Αν βγάζουν ετσι μια είδηση απο ένα tweet επειδή το έκανε RT η Ελληνοφρενεια απο το επίσημο account χωρίς καν να υπολογίσουν οτι ειναι χιουμοριστική εκπομπή με ιστορία και στις ραδιοφωνικές φάρσες τότε σκεφτείτε ποσες και ποσες ειδήσεις εχουν υιοθετηθεί απο τα συγκεκριμένα sites με τέτοια προχειρότητα! Και μετά σου πουλανε ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!
Το olympia ειναι ένα απο τα λίγα πραγματικά, sites που δεν την πάτησε με την fake είδηση! Αυτο το κανει κανει δίπλα ξεχωριστό και αξιόλογο! Γιατί εδώ προσέχουμε πάντα τι γράφουμε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ