21/04/2021

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια των δυο αγνοουμένων κοριτσιών – Ήταν θύματα ενδοοικογενειακής βίας;

c7d4ae37 a6a7 469f 9a67 b82d6db8ead7Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της εξαφάνισης των δύο κοριτσιών από το Δήλεσι Βοιωτίας.
Όπως ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού η Ντανιέλα και η Εμμανουέλα, που είχαν φύγει από το σπίτι τους την περασμένη Δευτέρα, μετά την επικοινωνία που είχαν με την οργάνωση και την υποστήριξη που δέχθηκαν, πείστηκαν να έρθουν σε επαφή με την Αστυνομία, προκειμένου να πουν πού βρίσκονται. 
Τόσο η 17χρονη Ντενίσα όσο και η 16χρονη Εμμανουέλα είναι καλά στην υγεία τους.
Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού:
Η αναζήτηση της Ντενίσα Ντ., 17 ετών και της Εμμανουέλας Ντ., 16 ετών, έληξε σήμερα το πρωί, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών ανθρώπων που τις αναζητούσαν.
Η Ντενίσα Ντ. και η Εμμανουέλα Ντ. βρέθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους. Κατόπιν επικοινωνίας που είχαν τα δύο κορίτσια μέσω της «Ευρωπαϊκής Γραμμής Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» του «Χαμόγελου του Παιδιού» και τη στήριξη που λάβανε, δημιουργήθηκε ένα κλίμα εμπιστοσύνης, το οποίο οδήγησε στη διασύνδεσή τους με τις Αστυνομικές Αρχές και στην εύρεσή τους.
«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Ντενίσα Ντ. και στην Εμμανουέλα ΝΤ. και στην οικογένειά τους για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.
Τα δύο κορίτσια εικάζεται ότι είχαν φύγει μαζί με έναν 19χρονο φίλο τους, ανιψιό της ηθοποιού Μαίρης Χαλκιά, ο οποίος έχει εξαφανιστεί και αυτός από το σπίτι του σύμφωνα με δηλώσεις του πατέρα του.
Μάλιστα ο 19χρονος φέρεται να είχε ενημερώσει τον πατέρα του, ότι οι δυο φίλες του αντιμετώπιζαν κάποια οικογενειακά προβλήματα και ήταν διατεθειμένος να τις βοηθήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ