Οι μάσκες πέφτουν: Αρχιερέας της συγκαλυψης ο Μητσοτακης αν δεν απομακρύνει τον Γεωργιαδη! #Novartis

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΥΛΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΟι σημερινές αποκαλύψεις που αφορούν στην εμπλοκή του Άδωνι Γεωργιάδη στο σκάνδαλο Novartis (Δείτε εδώ) αποτελούν την αρχή του τέλους της πολιτικής καριέρας του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Η Novartis αναφερόμενη στον Άδωνι Γεωργιάδη και πολλούς από τους σημερινούς φερόμενους ως εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο, προέτρεπε τα στελέχη της να μην επιχειρούν επαφές μαζί τους γιατί «φέρονται να εμπλέκονται» και άρα κάθε νέα επαφή μαζί τους δυσχεραίνει τη θέση της εταιρείας. Επίσης, κόλαφος για τον Άδωνι Γεωργιάδη είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια για τις… ειδικές σχέσεις με τη φαρμακευτική εταιρεία.
Δεν χωρεί αμφιβολία πως πλέον τα πράγματα είναι ιδιαίτερα δύσκολα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος δεν μπορεί να καλύπτει άλλο τον εμπλεκόμενο στο σκάνδαλο των σκανδάλων. Καταλαβαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης πως η παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ισοδυναμεί με βραδυφλεγή βόμβα. Ήδη οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τα ποσοστά της ΝΔ να καταταρρέουν καθώς η κοινωνία είναι πεπεισμένη πλέον για την εμπλοκή στελεχών του κόμματος στο σκάνδαλο Novartis. Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχεται εισηγήσεις από κορυφαία στελέχη της ΝΔ ώστε να τον απομακρύνει προκειμένου να μην κατρακυλήσει και ο ίδιος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στον γκρεμό μαζί του. “Πέταξέ τον έξω για να σωθείς”, λένε στον Κυριάκο Μητσοτάκη κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
Και κρατείστε κι αυτό: Τις επόμενες ημέρες έρχονται κι άλλες αποκαλύψεις για τον Άδωνι Γεωργιάδη. Αν συνεχίσει να τον καλύπτει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τότε δεν χωρεί αμφιβολία που είναι συνέννοχος και αρχιερέας της συγκάλυψης (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)
 
Πηγη: periodista.gr 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ